Reklama

Reklama

Margaret Tateová nemá žádný osobní život a je oddána svému náročnému zaměstnání. Pracuje jako výkonná šéfredaktorka knižního vydavatelství, která se s oblibou vozí po svých podřízených včetně svého asistenta Andrewa. Když se dozví, že jí nebylo obnoveno vízum a hrozí jí deportace z USA, prohlásí se před imigračním úředníkem za Andrewovou snoubenku. Zaskočený asistent svou šéfovou z duše nesnáší, nakonec s návrhem souhlasí jen pod podmínkou, že ho po svatbě udělá redaktorem a pojede s ním na rodinnou oslavu na Aljašku. Imigračnímu úředníkovi jsou od začátku podezřelí. Informuje je proto, že budou vystaveni sérii otázek o sobě navzájem a pokud se jejich odpovědi nebudou shodovat, Margaret bude deportována a Andrew půjde do vězení. Svatba se blíží, málokdo jí věří, ale pro dříve silně ponižovaného asistenta je to jedinečná možnost, jak své nadřízené oplatit všechno dosavadní příkoří. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (850)

castor 

všechny recenze uživatele

Ambice stranou, tady se střílí slepými. Přitom nabito bylo velmi slušně. Nakonec je z toho klasika bez větších ambicí. Ti dva se nesnášejí. On jí slouží, ona ho šikanuje. Následuje první náznak sympatií, sblížení, láska. A zjištění, že kariéra není všechno a rodina je potřeba. A patetická závěrečná scéna s polibkem na veřejnosti s jucháním okolí. Režisérka Anne Fletcher určitě nepatří mezi vládkyně romantických komedií, na jednu solidní scénu předloží dvě hloupé. Má to nicméně alespoň spád a divák se za postavy úplně nestydí. Úvod je velmi slušný, škoda, že moc nevěříme přerodu despotické Sandry Bullock a že Ryan Reynolds sice odmítá pohádkovou budoucnost a bohatství od svého otce (a chce si cestičku prošlapat pěkně sám), jenže to popírá tím, že povýšení na vysněnou redaktorskou pozici vlastně dosáhne podvodem. Oba jsou nicméně sympatičtí (ano, i Bullock, kterou jsem nikdy dvakrát nemusel), chemie mezi nimi je naprosto ideální. Nakonec JEN solidní žánrový přírůstek. ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Ohraný romantický popcorn s neoriginálním námětem, ale na Sandru se docela příjemně kouká a taky vypadá jako pěkná třicátnice, i když jí už pěknou řádku let není. Všichni víme už předem, jak to skončí a ani od filmu víc nečekáme. Já však čekal alespoň trochu víc té komediální složky, vtipu tu však není ani za mák. Naprosto průměrný film, kterému by pět hvězd nedala snad ani moje babička, kterou dojal každý film, ve kterém muž políbil ženu a vznikla z toho ♥. (5/10) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tradiční slabina romantických filmů, konec sráží výsledné hodnocení o jednu hvězdičku. První polovina je samozřejmě bez debat skvělá, jakmile příjde ke slovu ovšem trošku těch romantických klišé, tak je problém. Nějak se film ovšem uzavřít musel, takže no problemo. Sandra Bullock vypadá dobře, Ryan Reynolds taky v pohodě. Nejvíce se mi líbila scéna orel a pes :) 60% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Scénáristé, překopejte posledních 15 minut snímku, místo amerického " sladkobolného kýče " , snímek důstojně zakončete a já milerád půjdu na silné 4*! Velká škoda, to co se zde budovalo 95 minut a ( překvapivě ) drželo pohromadě , především díky výborně hrající ústřední dvojici Sandra Bullock ( které to i po 40 - ce náramně sluší ) a Ryan Reynolds, pohřbívá scénář během závěrečných 15 - ti minut. p.s. tímto apeluji na distributora, pánové hoďte prosím na DVD alternativní konec, děkuji :o) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Pete Chiarelli .. Stonásobně obšlehnuté náměty, jen pospojované do jiného celku. S tradičním "zvratovým" průběhem a jediným možným finále. Co ovšem musím připustit je fakt, že jsem se místy skutečně dobře pobavil, byť celá romantická příběhová linka prakticky žádné nekomediální překvapení nepřinese. Dalo by se dokonce říct, že Sandra Bullock je zpět (i když sám jsem ji nikdy v nějakém tom pomyslnéím hereckém čele neměl), roli zvládla výborně a na pětačtyřicítku vypadá jako stále slušná slečna. Jednorázovka na nedělní odpoledne / rande zn. ideální. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (20)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. června 2009 v Los Angeles v Kalifornii. (BMW12)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Find My Way“ od The Gabe Dixon Band. Ve 29. minutě hraje „I've Got You Under My Skin“ od Michaela Bublého. Ve 47. minutě hraje „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. Na konci filmu hraje „It Takes Two“ od dua Rob Base and DJ E-Z Rock. (Duoscop)

Související novinky

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

30.12.2020

Mělo se jednat o opětovné setkání hvězd filmu Návrh Sandry Bullock a Ryana Reynoldse, nakonec se ale v nové romantické komedii The Lost City of D od studia Paramount objeví po boku známé herečky… (více)

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Reklama

Reklama