Reklama

Reklama

Láska a zvíře

Trailer

Obsahy(1)

Příběh se točí kolem tří hlavních charakterů. Ve středu stojí Patrice, krásný ale hloupý mladík zahleděný sám do sebe. Kolem něj se pohybuje jeho ošklivá sestra Isabelle-Marie a jeho frivolní matka Luise, první miluje a nenávidí bratrovu krásu, druhá ji považuje za svoji ozdobu. Do tohoto malého obsesivního světa přichází zvenku slepý chlapec a elegantní švihák. Najednou se tento model zhroutí a události pokročí k děsivému rozuzlení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Láska a zvíře je přesně ten typ filmu, který by chtěl mít nějaké ambice, ale přesto je pevně ukotvený ve scénáristově blbosti. Na jedné straně se snaží aby jednání postav vypadalo strašně psychologicky složitě, na druhé jim však nedává žádnou minulost, se kterou by se mohlo pracovat. Zkrátka, jsou jako postavičky z omalovánek. Nejsou zasazeny do nějakého konkrétního času, do nějakého konkrétního území nebo do určité sociální skupiny... Proč se rodina rozhodla nastěhovat do domu? Odkud přijeli? Proč je tak honosný dům opuštěný uprostřed lesa? Jakou prací dokáže matka vydělávat na rodinu, když je pořád s nimi? Tisíce otázek, na které není ve filmu odpověď a místo toho vidíme nesmyslné násilí, které není ničím odůvodněno (právě kvůli té nedopracované minulosti). Vidíme pouze, že matka programově nenávidí svou dceru (proč?), dcera se jí to snaží permanentně oplatit a syn na to s neuvěřitelně naivním výrazem kouká... Co chtěl vlastně tímhle filmem režisér říct mi zůstává naprosto utajeno... ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně takhle vypadá pokus o psychologické drama, když to začne točit naprostý neumětel, neznalec filmového žánru, neznalec psychologie a i jinak zabedněnec na n-tou. O postavách se nedozvíte nic. Netušíte, proč ten hezkej kluk, na jehož nahém těle zálibně spočine okem i jeho sestra, je blbej jak štoudev. Sice se tu na začátku mihne nějaký doktor či psycholog, ale neřekne nic podstatného. Matka si synka také hýčká, takže není divu, že dcera s obsesivními sklony má i obsesivní představy. A pravděpodobně holka (nebo spíš tvůrce filmu) viděla Donnie Darka, hlavně toho králíka... A když má někdo obsesivní sklony, nemůže to skončit jinak než tragédií. Podtstaou depresivní film, bez naděje, kochající se ve vlastních obsedantních problémech (možná by psychologa potřeboval samotný tvůrce dílka) a patologických úchylkách. Žádná naděje, žádné pozitivno. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa zameriava na šialene pokazený vzťah medzi starnúcou (ale stále sexi) matkou, jej čudnou dcérou a krásnym synom, ktorého obaja túžia vlastniť a ovládať. 5/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama