Reklama

Reklama

Dr. Jekyll pracuje jako vědec zabývající se možnostmi léčby závažných srdečních onemocnění. Experimentuje s nanotechnologií, pomocí které je schopný vyléčit jakoukoliv chorobu na zvířatech – šimpanzech. Přestože jeho výsledky dosahují pozoruhodných úspěchů, získat povolení testovat tuto metodu na lidech, se mu stále nedaří. Společnost ho tímto donutí uchýlit se k riskantnímu kroku, vyzkoušet léčbu sám na sobě. Vlivem vedlejších účinků se začne objevovat jeho alter ego, pan Hyde, který netouží po ničem více, než po lidské krvi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Vím, že je to pro vás těžké, Karen !! Ale když spadnete z koně, musíte udělat všechno pro to, abyste se zase zvedla !!" A já myslel, že žena, když spadne z koně, prostě si jen rozbije hlavu o noční stolek !! ;) A ono ne, ono je to docela jinak.. Stejně jako v téhle Buechlerově zrůdnosti, která se opovažuje nazývat filmem, protože ačkoliv divák čeká, připraven na nejhorší, cokoliv, stejně se nestačí divit, na jak beznadějně hluboké dno až může kinematografie prostřednictvím Johna Carla Buechlera, špatného režiséra a snad ještě horšího scénáristy klesnout !! The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde nelze považovat ani s vydloubanýma očima a ukousnutýma ušima za nic jiného než sprosté a zdánlivě nekonečné znásilňování jak Stevensonova románu, tohle už totiž není parafráze, ty vole, to je učebnicová paradentóza, tak i divákovy trpělivosti !! Zprvu se sice zdá, že Buechler chápe myšlenky předlohy, s trochou snahy lze jistě ocenit i jeho snahu o její inovaci, nicméně kombinacím jekyllhydeovského tématu s motivy moderních technologií a nanoboty a King Konga se už nemůžu ani smát, byť ta splatterovsky jacksonovská stylizace by vcelku i fungovala, kdyby se jí však režisér držel až do finále, což se však nestalo, když sám křečovitý Buechler vlastně těmi odpornými CGI triky jen ukazuje, že vlastně ani nevěděl, co chtěl s těmi pár dolary natočit !! A tak se z místy docela atmosférické, dík pasážím s opicemi a dost slušnému soundtracku Andyho Garfielda, záležitosti, kterou z filmového hnoje celou dobu marně pozdvihá Tonny Todd, ten by ostatně s těma svýma prackama mohl klidně z fleku hrát i Hulka, stává učebnicová sračka plná nesympatických rádoby herců v čele s hroznou Tracy Scoggins, jejíž od počátku předvídatelná linka traumatizované policistky působí stejně hloupě a diletantsky jako zbytek filmu, který se Buechlerovi naprosto rozpadl pod rukama.. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Dr. Jekyll a jeho monstrózní alter-ego Mr. Hyde tentokrát v moderní době a však bez ničeho, co by mohlo zaujmout. Zpočátku jsem měl dokonce pocit že se snad dívám na nějakého dalšího levného vlkodlaka. Tato verze světoznámého příběhu je tak laciná, že je ztráta času o zhlédnutí takového výtvoru jenom uvažovat. Podivná výprava a dialogy jak od amatérského scénáristy. Tony Todd, který je ve světě hororů nejznámější jako ´Candyman´, svoji roli zahrál sice dobře, ale tak špatný film prostě zachránit nedokázal. Matoucí děj a vůbec všelijaké podivnosti nemající žádnou logiku dávají za vznik otázky, z jakého důvodu tohle vůbec bylo natočeno. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama