Reklama

Reklama

Budoucí veterinářka Maya Dolittle (Kyla Pratt) se chytí do pasti blyštivého hollywoodského pozlátka. Pomáhá totiž depresivní čivavě, jejíž majitelka je známá celebrita. Maya má příležitost uplatnit své speciální schopnosti...  Maya Dolittle hodila své sny o veterinární praxi za hlavu a spolu se svým psem Luckym se vydává do Los Angeles. Dostala nabídku pracovat po boku slavné Tiffany Monaco ve speciální zvířecí šou, ve které může využít svůj talent mluvení se zvířaty. Lucky se okamžitě zamiluje do fenky bez rodokmenu, ovšem Maya nachází jen rozčarování. Ani trochu se jí nelíbí Tiffaniny přihlouplé nápady, jak pomoci zvířatům. Maya uvízla v Hollywoodu a začíná si zoufat. Proč se nestala veterinární lékařkou? Naštěstí přicházejí na pomoc její přátelé. Celá smečka přátel, v čele s Luckym a jeho novou psí přítelkyní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Vcelku slusne uz piate pokracovanie komedie o rodinke Dr Dolittla. Pri predchadzajucich castiach v ktorych si zahral aj Eddie Murphy -- Dr. Dolittle , Dr. Dolittle 2 by nik necakal az taky neuspech, napad sa zdal vyborny, no sklamanie prislo hned po premiere. Zaroven sa Eddy uz rozhodol po druhej casti, ktora bola este vacsim sklamanim nepokracovat v dalsom natacani. Az o pat rokov neskor sa rozhodli ludia okolo rezisera Richa Thornea pokracovat, no uz len v TV filme. Prekvapenie sa nekonalo. Hlavnu ulohu si zahrala dcera filmoveho Doktora Kyla Pratt. Po natoceni Dr. Dolittle 3 (video film) a Dr. Dolittle 4 (video film) mohol uz len sialenec cakat pokracovanie. Sialenstvo sa stalo skutocnostou a dnes si mozme pozriet uz piate pokracovanie z nazvom Dr Dolittle Goin' Hollywood . Pre mna prijemne prekvapenie, aj ked sa autori nevyhli klise pocas celeho filmu a hlavne v zavere. Jednoznacne najvydarenejsia cast od jednotky, a je dost mozne, ze sa v blizkej buducnosti dockame aj dalsieho pokracovania. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kvalita předchozích dvou dílů jen tak nějak dodržena a snímek je prostě blbinou, která nepřinese nic zajímavého a pořádně ani vtipného, vlastně to ani není v konečném důsledku nějak moc roztomilé. Sledovat tuhle hrdinku už vás ani nebude bavit, protože se furt topí ve stejných problémech a je tak trochu pitomá. ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Túto sériu som zvládol, aj keď neviem prečo, lebo o týchto filmoch prehlasujem, že sú neznesiteľné a pritom som si ich z akejsi nudy pustil. Možno aj preto, že som ich mal skôr ako podklad k iným veciam, no aj tak sú to príšernosti. Možno som len čakal, že ma konečne niečo zaujme, že sa konečne pobavím, len som si nepustil inú komédiu, lebo som chcel túto otrasnú sériu z akéhosi štatistického dôvodu zvládnuť, proste aj tak vám to môže byť jedno. Tento film taktiež ako aj štvrtý, tretí, či druhý diel nepozerajte, neodporúčam vám ich, sú to len komerčné zlátaniny s tuctovým humorom pre nenáročného diváka. ()

Phoeniyx 

všechny recenze uživatele

Ani nevím co mě přimělo se na to podívat když už od 3 dílu to stojí za nic. Asi zvědavost jestli se něco změnilo ale ne je to pořád horší a horší. Těm menším se to líbí ale točit pořád dál a dál o mluvících zvířatech je už podprůměr u této série by stačily ty dva první díly a zbytek by se měl vymazat. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Fim se natáčel ve Vacouveru v Britské Kolumbii. (rafix)
  • Kyla Pratt je jediná herečka, která se objevila ve všech dílech série. (tomces)

Reklama

Reklama