Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadská komedie vypráví o dvojici kdysi známých snowboardistů, jejichž kariéru zničila neukázněnost a frajeřina. Max (Dave England) a Eddie (Renee Renee) dnes pracují na horách u lyžařského vleku, ale chtějí podniknout všechno pro to, aby se vrátili na snowboardovou scénu. Proto si otevřou vlastní snowboardovou školu, i když jejich dávný protivník Kingsley Brown, který stojí v čele Národní asociace snowboardu, je nemůže vystát a snaží se „dva nezodpovědné maniaky“ vystrnadit ze světa sportu. A tak těm dvěma nezbývá, než se dát do práce a využít všech svých zkušeností při tréninku týmu začátečníků, kteří musí obstát na závodech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem viděl druhý díl dřív, než první. Na to, že dvojka zrovna nebyla výkvět kinematografie, tak první díl je vskutku tragický! Žádný humor, žádna nápad, příběh nula. A oblíbené postavy, no snad jen Max, ale s přimouřenýma očima... ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dost slaba komedia, neodporucam pozerat. Trapny humor, kde to skoro vobec nebolo smiesne, ale ubohe. Nema to daleko k odpadu. ()

Reklama

Matros 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je mezi odpadem a 1 hvězdou... Strašná nuda, jedno (dvě) pousmání, hezký prostředí, snowboarding a banda nesympatickejch lidí. Vlastně jsem se k tomuto filmu dostal nešťastnou náhodou. Bože, ono to má pokračování ? Nemůžu se dočkat... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Max (Dave England) a Eddie (Jason Bothe), kdysi známí snowboardoví šílenci, všemi oblíbení pro svoje umění - a to nejen na sněhu, ale i po pubech - dnes žijí jen v odlesku své dávné slávy. Živí se pomáháním u lyžařského vleku, a stále sní o starých dobrých časech. A tak se Max rozhodne, že to vrátí zpět - rozhodne se založit snowboardovou školu Maxe a Eddieho, a se svými studenty se probít opět na vrchol ... Řeknu to asi takto - vystříhat z filmu všechny snowboardové scény, tak nezbude vůbec nic koukatelného. Ale takto, když omáčka okolo je proložena perfektně sestříhanými akcemi, podloženými tou správnou muzikou, se na film určitě dá podívat. Znovu bych si ho už asi nepustil, na to byl děj až příliš naivní, a snowboardový adrenalin se určitě dá sehnat taky jinak ... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kanadský humor vždycky vybočoval z řady, to je stejný jako ten britský, ale což. Koukat se na to vcelku dalo, pár vtipných scén tam taky bylo a nebejt těch tragédů, tak bych to snad ani nedokoukal. 20% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama