Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotské. V podstatě je úplně jedno, jaký host je ve studiu, jde jen o to, který ze dvou "moderátorů" řekne větší počet nevtipných hlášek. Brr, tohle fakt ne...................................PS: tento týden se budu rozhodně dívat, neboť host Dominika Mesárošová ve spojení s "humorem" pánů GS, zaručuje pád televizní zábavy na absolutní dno a u toho chci být. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Talk-show v které dva komedianti jasně ukazovali, že s docházejícím dechem a nápady to nejde. V nejlepším je dobré přestat, jenže ta touha se za každou cenu někde upíchnout tady válcuje všechno od dobrých začátků dvojice Genzer a Suchánek, až po fiasko, jako je MR. GS a další jejich šaráda PARTIČKA do kterých se nacpali a který pro ně kdosi stvořil. Tahle vyšumělá dvojka je nudná a trapná. Komická byla v době TELE TELE a i tak jen v jeho začátcích. Ty dvě hvězdy je aspoň za díl s Františkem Ringo Čechem, ten byl hodně dobrej. :-) ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Co na tohle říct... Dvojice Genzer, Suchánek je zkrátka vyčpělá jako prase a jejich snaha o nováckou talkshow stylu "Uvolněte se, prosím" nemohla dopadnout jinak. Sám jsem se odvázal, že se na několik posledních dílů podívám a pobavil jsem se jenom u Jana Nedvěda, jenže ne díky otázkám moderátorské dvojice, ale díky Nedvědově vlastní blbosti (jeho písničky jsem měl rád, ale Pavlínka?). Jinak jsou otázky pro hosty vždy totálně mimo mísu (ptát se vařičky piva, jak často se ožere?), navíc jsou trapné, blbé a podle reakcí diváků prý "vtipné". Tím pádem dávám jednu hvězdičku za Václava Koptu, který jim tam k tomu hraje. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus TV NOVA natočit něco na způsob talk show podle jejich gusta. No jak jinak to mohlo dopadnout. Toto je příklad nekonečné slovní masturbace dvou šašků. Pořad, ve kterém dva "moderátoři"i zvou do studia hosty, aby je pak nepustili ke slovu a vzájemně se překřikovali a uráželi. Má to být asi vtipné, ale není to ani odporné. Je to nudné, protože sledovat Genzera se Suchánkem, jak se překřikují tak, že člověk v podstatě nemá šanci chytit nit, je prostě o ničem. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem slyšel, jak jeden ze skvělých Českých komiků let minulých říkal, že skvělý bavič se pozná podle toho, že se ZÁSADNĚ nesměje svým vtipům! Viz.Ivan Mládek. Dvojice Genzer/Suchánek si pozve do pořadu hosta a po jeho úvodních pár slovech se začnou chechtat svým přízemním narážkám a debata jde do pr... Pak když vidí, že se směje i Novou zdegenerované publikum, tak ještě přidávají až se z toho stane nehorázně trapný kýč!!! 20% - 1* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama