Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (445)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Skoro o stupeň lepší než Pátek třináctého. Ne snad, že by to bylo jakýmkoliv způsobem napínavé, "opravdové" a hodné chválení, ale postavy se zkrátka tentokrát nechovají až tak hloupě (no dobře, některé) a scénář není tak zoufalý, byť šokující pointa bude většině horor fandům jasná od začátku a konec tím pádem mimořádně otravný. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Fakt, že se natáčelo speciálním kamerovým způsobem, aby bylo posléze vhodné prezentovat snímek ve 3D, mu paradoxně v klasické 2D stopáži hodně ubírá. Po téměř celou dobu filmu jsem tak byl svědkem syrových, zrnitých scén s nádechem produkce nejlevnějších televizních seriálů. Bohužel ale zdaleka nešlo o největší zápor snímku - pochybuji, že většina zdejších nízkých hodnocení je založena na nedotaženém obrazu. Ono je to totiž celé jakési nemastné neslané. Neuvěřitelně rozčarován jsem byl již na samotném začátku, kdy samoúčelné zakopávání postav před strašlivým vrahem (hornická maska je sice občas cool a zajímavý nápad, ale i tak se většinou trapnosti neubrání) a jejich odpudivé herecké výkony zcela zamořily můj mozek. Vše nadále pokračuje v podobně přiblblém duchu: scénky jsou maximálně hloupé, vecpávání 3D je otravné, smrti nenápadité, herci špatní... Takže jak již bylo řečeno, jediné klady si tento horor zaslouží za posledních dvacet minut, minimum napínavých scén a Jensena Acklese, jehož kariéru se věřím postupem času vyplatí více sledovat. V podstatě jsem hodně zklamán, a to jsem po Pátku třináctého (mírný nadprůměr) čekal mnohem, mnohem více. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

K uzoufání nudný slasher s nesympatickým vrahounem, který spoléhá na 3D efekty a divnou pointu, jež se divákům skoro až vysmívá. Je to smutné resumé, dlážděné velkým množstvím neinvenčně popravených komparsistů (100+1 rána krumpáčem). V kině radno vyhnout se, ve videopůjčovně odhodit co nejdál od sebe a pak sáhnout do regálu znovu a naslepo. Šance, že vytáhnete něco lepšího se blíží absolutnu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rozhodně překvapení. Strašně se mi líbilo že konečně vidím slasher kterej si na nic nehraje a chce jen bavit. Horník má koule a porcuje lidi jak to jen jde, a některý scény jsou fakt parádní. Tenhle film je hlavně o zábavě a pak až o příběhu, kterej je dost blbej a konec je neuvěřitelně stupidní. Gore je fakt za +. Horší to je s herci, což o to občas hrají dobře, ale třeba začátek byl blbej. Lussier je zručnej režisér jeho serie Draculy mě celkem bavily dám si na něj příště větší pozor. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Asi ve třetině tohoto snímku jsem si říkala, proč se na takové filmy vůbec koukám, když mě vytáčí ta nelogičnost, s jakou postavy, obzvláště ženské, jednají. Naštve mě milenec, tak za ním vyletím nahá ven z motelu jen s pistolí v ruce. Nahání mě poté vraždící monstrum, tak se letím schovat pod postel. Kde je nejlepší místo na schovku? Opuštěný důl. _____ Ty tři hvězdičky dávám za povedené vyvražďování ajn-cvaj. Závěr snímku mi potom přijde, jako by si natáčecí četa hodila korunou, který z těch dvou bude ten šílený, pohybově nadaný horník s extra ostrým krumpáčem. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy se Iren (Betsy Rue) schová pod postel, je možné všimnout si, že prostěradlo je v jednu chvíli delší a pak kratší. (dc125)
  • První film s ratingem R točený 3-D technologií. (Karlos80)
  • Když se Sarah (Jaime King) schovává v chatě před Tomem (Jensen Ackles), do chaty přes okno svítí sluneční světlo, přitom do chaty Sarah doběhla v noci. (t.mon)

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama