Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (446)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

SPOILER!! jestli jsi ještě neviděl.. a máš to v plánu... dál nečti!! takže na začátek musím pochválit 3D... byl to dobrej zážitek... sice létající předměty a pořádné efekty byli skromně využité...ale mě se to líbilo.. za druhé.. takže typická americká vyvražďovačka... plno krve.. oddělené části těla pomocí lopaty... krumpáčem rozsekaný hrudní koše.. a srdíčko hezky jako valentýnka :) to se ale dalo čekat :) děj malinko zamotaný.. ale hlavně předvídatelný.. závěrem Vás tedy trochu zmatou.. ale to se brzy vysvětlí.. ale zatřetí… to musí všichni režiséři dělat z těch amíků takový kretény?? Sakra na co Sarah v tom obchodě čekala, když tu druhou vytáhl?? A proč se šla bože podívat k tomu oknu?? A to si opravdu ten stařík myslel, že se schovává za tím zábradlím?? A na co opět Sarah čekala při závěrečným boji.. proč sakra nevystřelila dřív.. hlavně že celou dobu na ně míří :-D a na závěr… proč jsou všichni vraždící monstra nesmrtelný.. určitě věřím tomu, že když člověk stojí u cetra výbuchu.. tak se ani trošku nepopálí :-D a když tak pěkně krumpáčem prorazil hlavu pánu záchranáři.. jaktože pak maska neměla ďouru :-D no sečteno podtrženo.. nebýt 3D efektu.. moje nadšení z filmu by bylo velice chabé.. normální nechuťárna… ale té snaze udělat z toho „mála“ trhách.. dávám 2 a ¼ hvězdičky :) P.S. myslela jsem, že člověk s rozdvojenou osobností o tom co ten druhý dělá neví… tak jaktože Tom na konci věděl, co Harry napsal nad tu slečnu?? Že by chyba?? Nebo se ji jen snažím najít?? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $51,545,952Tržby Celosvetovo $99,060,196Tržby za predaj DVD v USA $19,288,458 //počet predaných kusov 972,044║ Prevarený priamočiary vyvraždovací vývar, ktorý nemá dej, žiadne zaujímavé postavy, atmosféru a len cedí premrštené krvyprelievanie na každom kroku. Ten minirozpočet tam je cítiť, nemalo to štýlom prevedenia ďaleko od lacnej televíznej báchorky. Tieto horrory poslednej asi 5ročnej dekády nestoja fakt za nič. /15%/ ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Pri filmoch tohto razenia od tvorcov ani tak moc logiku nevyžadujem (preto túto tému ani nebudem rozoberať), skôr sa chcem istým zvráteným spôsobom nechať baviť. Pre tento krát na mňa tvorcovia vytiahli krompáč, banskú uniformu s dýchacou maskou (ktorá vyzerá celkom drsne) a atmosféru zdegenerovaného provinčného banského mestečka. Všetky ozubené kolieska bankého mechanizmu do seba pekne zapadli, domáce obyvateľstvo mizlo z povrchu zeme ako uhlie v rozkúrenom kotli, atmoška hustla a ja som sa príjemne bavil. Užívatelia žijúci v českých a slovenských banských mestách si k môjmu hodnoteniu môžu pridať jednu hviezdu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tahle předělávka originálu patří k těm který mě nijak nepohoršili i když originál je lepší to je bez debaty. viděl jsem dřív tento remake no a co k němu říct? průměrnej masakr 3D krumpáčem ze začátku docela zábavný, pak už se přeci jenom ty vraždy a jejich provedení začínají opakovat a trochu nudit. Oceňuji, že z toho tvůrci neudělali doslovnej remake a ten konec v tom kdo je vrah a proč je diametrálně odlišný. Nicméně v původním filmu mi to přišlo podaný o dost líp. Tady ten pozměněnej konec působí divně. No jak říkám nijak mě to neurazilo ani nenadchlo. Celkově tenhle kousek vidím tak na ten čistej průměr. Nic víc nic míň.50% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zábavná, leč silně ohraná vyvražďovačka - u mě 7/10 a odnesl jsem si zážitek umocněný mojí vůbec první 3D projekcí. Základ úspěchu vidím v dobrých a brutálních vraždách, potěší i scéna s nahatou blondýnou a jejím vychcaným nabodávačem. Mínusy naopak: atmosféra žádná sláva, funguje jen krátkodobě v pár okamžicích. Chybí tam takový ten celkový příjemně nepříjemný feeling, který by to celé spojoval dohromady - toť hlavní rozdíl (spolu s pozměněným příběhem) oproti originálu z roku 1981 a tím pádem je to jen čistá zábava, nic víc - podobně jako nový FRIDAY THE 13TH. Dále mě moc nebral hlavní hrdina, čili i všechny scény s ním, a rozuzlení. Teď to může vypadat, jako že je těch mínusů na ono hodnocení až moc, ale důležitý je pro mne můj momentální pocit, a ten je dobrý. Ať žije 3D krumpáč. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (14)

  • Leták na zdi ukazuje, že Valentýn připadá na sobotu čtrnáctého. To by znamenalo, že předchozí den je pátek třináctého. (bestlama)
  • První film s ratingem R točený 3-D technologií. (Karlos80)
  • Ve scéně, kdy se Iren (Betsy Rue) schová pod postel, je možné všimnout si, že prostěradlo je v jednu chvíli delší a pak kratší. (dc125)

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama