Reklama

Reklama

Kung-Fu

  • Česko Kung-fu smeč (více)

Obsahy(1)

Příběh opuštěného chlapce jménem Fang Shi Jie (Jay Chou), který sice vyrostl v kung-fu škole, ale jeho uměním je basketbal. Každý den se snaží mísit kung-fu s basketbalem, aby byl co nejlepší. Dostává příležitost hrát basketbal v univerzitním týmu, kde se zamiluje do sestry lídra týmu. Jeho hlavním cílem je však najít svého otce. (Terva)

(více)

Recenze (14)

Zoey90 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč jsou místní uživatelé z toho filmu tak zděšeni. Já jsem si to dokonce pustila hned dvakrát za sebou a to nesnáším basketbal a každý lichý týden, kdy jsme ho na střední hráli v tělocviku, tak jsem to poctivě odtrpěla. Velmi se mi líbil soundtrack, který pozvedl sportovní "kravinu" na něco víc. Přiznávám, že by mi vůbec nevadilo méně srdceryvných scén s mrtvými přítelkyněmi a ztracenými rodiči, ale tak jednou je to tchaj-wanské, tak to tam prostě nesmí chybět. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Nudná HK slátanina v moderním stylu, která parazituje na skvělém Shaolin Socceru. Film se snaží být děsně cool ale zapomíná na zápletku. Úvodních dvacet minut vypadá vcelku dobře, ale pak už to jen míří do jámy pekelné. :-| 20 % ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Športová chujovina o chlapcovy-sirote čo ovláda Kung-Fu a hrá basketbal. Väčšina filmu je taká patetická, sentimentálna nuda s občasným fórom, kde sa promenáduje banda čínskych manekýnov čo sú fakt moc k posratiu cool a machrujú kto je väčší frajer. Keď napokom tí dobrý prehrajú rozhodujúci zápas, náš borec urobí do vzduchu pár magických chvatov ktoré ho efektne prenesú späť v čase aby mohol zvrátiť výsledok. No fasa, koho by napadlo také jednoduché riešenie. Jedna naozaj zábavná scéna tu však je a to tá kde na hraciu plochu nakáče partia bláznivých mníchov a všetkých tam zmárujú. Ten jeden masaker ma donútil dopozerať to až do konca, ale nič iné tam už nebolo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Basketbal není o tom, kdo dá smeč.." Ne, to fakt není !! ;) Pokud lze Shaolin fotbal jednoduše považovat za fantastický, originální a ozvláštňující snímek, už jen v rámci sportovních filmů, pak Kung fu smeč rozhodně nemá příliš co nabídnout, bez ohledu na fakt, že Yen-ping Chu zkrátka není geniální Stephen Chow.. Nicméně i tak tenhle kousek rozhodně stojí za vidění, byť se v důsledku jedná pouze o zejména režijně nezvládnutou manga adaptaci s dost mizernými CGI triky.. A co bude dál ?? Kung fu ping-pong ?? ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Chu Yin-Ping si přál pro zvýšení autenticity snímku obsadit hráče NBA Yao Minga. Ten byl však v době natáčení zraněn, a tak k jeho obsazení nedošlo. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Shanghaiském muzeu vědy a techniky ve čtvrti Pudong. (Terva)
  • Film se původně jmenoval Slam Dunk. Pro podobnost s anime sérií byl však později název změněn. (Terva)

Reklama

Reklama