Reklama

Reklama

Recenze (7)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Brazilská prasárna, která Serbian movie wanna be, ale ani zdaleka mu nesahá po paty. Má to sice zvrácený příběh o dědovi, který svou vnučku prodává na benzínce a místní zvrhlé prasata se mohou na ní koukat za peníze, ale toť vše. Kdo má nakoukáno, tak film nedokáže šokovat a explicitnímu násilí se vyhýbá. Je to spíš atmosférické a beznadějné odkazující na brazilské ponižování žen. Pár erotických scén je však natočeno efektně. Fanoušci podobných témat si však možná příjdou na své. Příběh*, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost**, Hudba**, Vizuál**, Atmosféra****, Napětí**. 5 /10.. ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Zneužívání, ponížení, sex, násilí, prostitutky a spousta chlastu v malé brazilské vesnici s pěknou scenérií. Heitor, dědeček své nevinné náctileté holčiny jménem Auxiliadora si přivydělává tím, že její mládí (nahotu) ukazuje v podvečerním světle komukoliv, kdo mu zaplatí. Mezi nimi je i Cícero, což je především rozmazlený fracek, vůdce místní smečky mladíků, která se zmítá mezi sexualními orgiemi, lehkými děvami, drogami a alkoholem. Ovládá ho chtíč a Auxiliadoru chce prostě dostat do postele. Toť základní charakteristika snímku Baixio das Besta. Příběh malinko pokulhává, zato herecké výkony jsou zdařilé a scény syrově natočené. Jde o jeden z filmů upozorňujících na prostituci a zneužívání žen nejen v samotné Brazílii. (7/10) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Brazílska anekdota na ženskú nahotu, podaná z 3/4 extrémne nezáživným spôsobom, ktorá v porovnaní s inými, tématicky obdobnými snímkami, nemá ako mimoriadne zaujať. Posledná 20 minútovka je takou menšou sondou do cigánskeho sveta intimity, kedy: “každý s každým, za každých okolností, je jedno ako, kedy a kde”, čo je bohužiaľ trestuhodne málo, nakoľko takýto snímok, by mal v prvom rade, minimálne myšlienkovo pobúriť, a to sa bohužiaľ, absolútne nestalo. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Spíše atmosférický film než dějový, ale o to větší je to síla - život v nějaký brazilský prdeli, kde je největší terno sklizeň cukrové třtiny žijí postavičky svůj život, prostittuky, dělníci, kamioňáci a do toho magor otec, který nechá za prachy ukazovat nahatou 16ti letou holku. Neskutečně syrové ( nahé scény včetně chlapů ale erotický film bych to nenazval) a atmosféra ponižování, beznaděje. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama