Reklama

Reklama

Rukama nohama

  • USA Foot Fist Way, The
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hrdinou americké nezávislé komedie je instruktor korejského bojového umění Fred Simmons z malého města v severní Karolíně, který by si svými schopnostmi rád získal uznání a setkal se se svým sportovním idolem. Čeká ho však nelehká cesta…  Hrdinou této americké nezávislé komedie je Fred Simmons, instruktor korejského bojového umění z malého města v severní Karolíně, který by si svými schopnostmi rád získal respekt a uznání. Jenže jeho snahy dostanou značnou trhlinu, když zjistí, že ho manželka Suzie podvádí se šéfem. Vyzve ho na souboj, ale věci se zvrtnou a Fred se proto vydá jako poutník na cestu, aby se setkal se svým idolem, celebritou ve světě bojových umění, jímž je Chuck „The Truck“ Wallace… V hlavních rolích pod režijním vedením Jodyho Hilla uvidíme Dannyho McBridea, Mary Jane Bosticovou, Bena Besta ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

"Vážná komedie" o trenérovi taekwonda, která podobně jako Observe And Report vlastně zas až tolik komedií není a obsahuje dost vážných okamžiků. No-Budget projekt točený na "šestnáctku" (tzn. home-video look) stojí na osobité hlavní postavě (výborný Danny McBride) a sympatické žánrové neukotvenosti ("jako ze života"), což jsou stejné aspekty, které jsem ocenil i v následujícím filmu Jodyho Hilla. 70%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Rukama nohama, nízkorozpočtová komedie pohlížející na vážná témata nevážným lehce buranským pohledem. Hlavní představitel v podobě instruktora bojového umění Freda Simmons žije svůj osobitý život s věčně nevěrnou manželkou a skupinkou žáků toužíc po uznání okolí a setkání se svým idolem, akční filmovou hvězdou „the Truck“ Wallacem. Začínající režisér Jody Hill přihrál Danny R. McBridemu (posléze spolu budou spolupracovat na v podobném duchu se nesoucím seriálu Nahoru a dolů) jeho nejvyzrálejší roli, která svojí specifičností a charakteristikou utáhne celý film a otevře mu dveře k veličinám jako Ben Stiller nebo Will Ferrell, které mu v budoucnu nabídnou spolupráci. S odstupem pěti let si troufám říct, že svůj herecký výkon z této nezávislé komedie Danny ještě nepřekonal!! ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Takhle začínal Jody Hill a Danny McBride. Ještě to není zdaleka tak vygradované jako EASTBOUND AND DOWN a Fred Simmons je jen mírným předobrazem Kennyho Rodgerse, ale i tak se jedná o originální a celkem nekompromisní humor a talent je tu znát na sto honů. McBride a Hill film natočili skoro bez rozpočtu a později ho objevil Will Ferrell a nechal hochy aby to rozjeli směrem, který je hodně blízko mému gustu (suchý a nekorektní humor). 70% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Někdy postačí k dobrému pobavení jediná zajímavá postava, jediný hrdina, který spolehlivě utáhne celý film a člověk má pocit, že viděl něco zajímavého, něco originálního, na co jen tak nezapomene. A Danny McBride skutečně tento film dokázal spolehlivě utáhnout a jeho postava instruktora taekwonda je neotřelá, neokoukaná, a dokáže spolehlivě pobavit. Ostatní herci jsou zde jen do počtu, protože McBride si skutečně vystačí především sám se sebou a se svým komediálním nadáním, díky kterému jsem si tolik oblíbil seriál Nahoru a dolů, kde tento herec exceluje v roli zkrachovalého hráče baseballu. Navíc je vidět, že Danny McBride, ale i ostatní herci si natáčení tohoto filmu užívali, a tak můj výsledný pocit byl takový, že je to jakási rodinná záležitost, kdy všichni zúčastnění ze sebe vydali maximum, aniž by se na to nějak nadřeli, protože to hraní jim šlo samo od sebe. Ale samozřejmě bez zajímavého příběhu by asi tenhle film u mě neuspěl, ale spíše než z nějakého celistvého děje se tahle komedie skládá z jakýchsi krátkých životních kapitol hlavního hrdiny, a spolehlivě to funguje. Já jsem se bavil, já jsem si tenhle film užil a s výsledkem jsem samozřejmě maximálně spokojený, lepší to už asi ani být nemohlo. Za sebe hodnotím 90%, je to mezi čtyřma a pěti hvězdama, v tuto chvíli se přikláním ke čtyřem hvězdám. ()

Frgy 

všechny recenze uživatele

Danny McBride tu ještě není takovej dobytek jakým se teprve stane (ve vší úctě samozřejmě :-D ) což mě popravdě trošku iritovalo a dělalo mi problém ho přijmout do celkem odlišné role než na kterou jsem si v jeho případě už zvykl. Samozřejmě že to byla jeho první vetší role, ale nemůžu říct že bych byl nadšený, ale ani zklamaný .... takže průměr ...*** ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama