Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fred chtěl jenom udělat dojem na syna své snoubenky a obstarat pro něj basketbalový míč podepsaný Mercuriem Müllerem, hvězdou klubu Alba Berlín. Mercurio však svůj rekordní míč vždycky háže na tribunu s tělesně postiženými. Fred se tedy rozhodne předstírat, s pomocí svého přítele Alexe, že je na vozíčku, čímž se absolutně změní jeho dosavadní život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

978. hodnocený film: Představte si, že chcete získat ženu svého srdce a ta je dcerou vašeho šéfa. Děláte na stavbě jako zedník a moc času se seznamovat nemáte. Navíc vy onu chcete požádat o ruku. Ta si vás ale vezme jen za přepokladu, že vy seženete basketbalový míč s podpisem hráče pro jejího syna. To je ale pěknej zmetek a vy byste mu nejraději za kroutili krkem. Nezbyde vám tedy nic jiného, než se vydávat za invalidu na vozíčku a doufat, že ho při zápase hcytíte, protože do prostoru s invalidy onen hráč vždy míč háže, když pokoří další ze svých mnoha rekordů. Vy ten míč chytáte a myslíte si, že máte vyhráno. Ale... Musíte také udělat interview s krásnou moderátorkou, jakožto vítěz, a k tomu vám pomáhá i váš velkej kámoš. Už vás ale nezajímá vaše stará láska, nýbrž moderátorka, která je fakt moc pěkná. Když ale má dojít k odhalení pravdy, není to vždy jednoduché... 5* filmu proto dávám nejen za Tila Schweigera, ale i za tu skvělou zábavu, kterou jsem si s tímhle filmem užil. 5* ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Aleluja ! Po veľmi dlhej dobe je tu romantická komédia ktorá ma zaujala, hlavný hrdina je síce arogantný blbec, ktorý má hlúpu snúbenicu s trafeným deckom, popri tom tu je celkom vtipný príbeh a i keď tam bolo pár hlúpostí v deji, napríklad keď mal vypité a zrazu je triezvy, i tak sa do nedá porovnať s 90% amerických romantických komédií, tie tápu úplne spodných vrstvách, príjemným prekvapením je tu herečka Alexandra Maria Lara, objektívna hodnota filmu asi 3*, no za to že ma neskutočne potešili pridám jednu navyše - nech nežerem ! ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Tak teprve druhý německý film, který se mi opravdu líbil. Můžete hádat, který byl ten první. Celý film samozřejmě stojí na perfektním, charismatickém sypaťákovi Til Schweigerovi. Ačkoliv zápletka je jak z béčkové hollywoodské patlaniny (Fred je zedník zamilovaný do dcery svého šéfa, pro kterou dokáže udělat doslova cokoliv), myslím si, že film dokáže nabídnout mnohem víc. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nečekejte žádný fekální humor, kterým je Německo tak proslulé. Z toho už kluci dávno vyrostli. Jedná se o další z hromady komedií natočených stylem ,,pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí", což by spolkl i s navijákem snad pouze před bývalý prezident naší malebné republiky plné nepřizpůsobivého obyvatelstva opáleného zevnějšku, které kdysi jedna hlava státu z Německa neměla moc ráda. S herci to není nikterak slavné. Tohle že má být ta slavná árijská rasa, které není na světě rovno? Hovno. Takových filmů jsou po celém světě kupy. Možná v nich není jedna pěkná scénka na stavbě a společná večeře. Jinak jsou totožné. Film je brutálně předvídatelný a i člověk neárijského původu brzy zjistí přesný směr, kterým se bude ubírat a jak přesně skončí. Lepší 1*. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

To bylo tak... jednou jsem se tak válel v posteli. Televize nebízí obvyklou plejádu a v tom ššššškkkkrk!!!! na obrazovce známej ksicht. Hele toho znám ten je z Klepání na nebezskou bránu.... aha počkat on hraje i v jiných filmech na který se dá koukat? Světe div se. tahle komedie je krásně ujetá místy trošku trapná místy malinko přitažená za vlasy, ale... co byyste neudělali pro ženu svých snů...že? A sehnat jeden basketbalovej balón přece nebude takovej problém... že! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Když Alex (Jürgen Vogel) ukazuje Fredovi (Til Schweiger) své ošetřovatelské osvědčení, na listu je uvedeno datum narození 19.12.1963, Freiburg. Ve skutečnosti se však tento den ve Freiburgu narodil Til Schweiger. (LucMosss)
  • Několikrát je ve filmu zmiňováno, že se sportovní události odehrávají v Max-Schmeling-Halle, tedy v berlínské sportovní hale pojmenované po Maxi Schmelingovi, největším německém sportovci 20. stotetí. V životopisném filmu Souboj o vše (2002) hrál Schmelinga Til Schweiger. (NinadeL)
  • Ve Fredově (Til Schweiger) bytě je několikrát v pozadí záběru možné spatřit plakát k filmu Big Lebowski (1998). (nopud)

Reklama

Reklama