Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

opravdu dobrý film o obyčejném životě.I tak to chodí.Scéna u mořského břehu s děvčátkem které stojí na vyplavené mině ¨z doby války a ženou která na ní volá....ta vás až znehybní hrůzou protože víte že to nemůže dopadnout jinak než jak tušíte. režisér si opravdu zabrnkal na city diváka až na dřeň.Craig zase jinak.V roli "netvrďáka" je velmi sympatický.Věříte mu každé gesto.Jeho kolega Brosnan s tím má, myslím, dost problém.Opravdu citlivě vybrané venkovské exteriéry.Nic vyumělkovaného.Dobrá hudba.jen ten uhuhňaný dabing.Kdy vedle sedící člověk co dobře slyšel měl problémy rozumět..U mě ale celkově dojem :kvalitka. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem se nad tím správně zahloubal, a já věřím že ano, vůbec tam nešlo o jeho současnou mizernou situaci ani o to, že se vracel do svého mládí ve vzpomínkách, a ani o překonávání emocionálních problému s návratem domu. Bylo to prostě jen o jeho vztahu k Ruth. Celý ten film scénu po scéně ladil diváka do přesně té nálady, aby správně vstřebal poslední dvě minuty. ()

Reklama

tufr 

všechny recenze uživatele

Tak ani za boha by mě nenapadlo před zkouknutím si myslet, že ten film se bude odvíjet takovýmhle směrem!!! Natočený perfektně, Daniela mam taky rád, ale prostě sem nějak nečekal že tam holka vybouchne na mině atd.... No síla, bohužel myšleno spíše ve špatném světle. Časem se ještě na to určo kouknu, ale skutečně až časem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tak nám Daniel Craig trošičku zabilancoval svou kariéru. Joe Scott je povadlá filmová hvězda, která jednoho dalšího nepovedeného dne zavzpomíná na své dětství a na důvody, které jej vedly k odchozu z domova. Co se týče dějové linie Před 25 lety, odvážné erotické scény v ní mě připomněly Předčítače. Opět zde vystupuje zkušená učitelka sexu, které nedělá sebemenší problém se odhalit. Celé to ovšem spěje k nevyhnutelné tragédii. Celý film zdobí povedený soundtrack. Písnička skupiny Roxy Music mi bude znít ještě hodně dlouho. Sečteno podtrženo: povedené drama s překvapivě výborným Craigem. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to nějak "velkolepé", naopak mi to vlastně přijde takové "nízkorozpočtové", ale něčím je to zajímavé...A není to za mě Craigem....Vlastně mě více zaujal Eden a také ženské postavy...Je tam rozptyl 25let, kdy nevidíme, co se vše dělo, ale ono to vlastně není podstatné....Jednou viděno - stačilo. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)

Reklama

Reklama