Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Joe (Daniel Craig) je odepsaný herec, co má rád koks, ženy a hlavně sám sebe. Jakmile se dozví, že jeho nejlepší kamarád z dětství umřel, vydává se lehnout si do moře. Najednou se vracíme o 25 let zpět a koukáme na mladého Joa jak žil a co ho donutilo se tak rapidně změnit. Daniel Craig je výtečný. Charismatický Craig předvádí v úvodu arogantního nahého muže. Ovšem moc dlouho v záběru nezůstane a to je možná ta hlavní chyba. Hvězda se objevuje pouze v polovině filmu. I když je film pěkně natočený a obsahuje spoustu nečekaných scén, tak přesto mu něco schází. Jako bych čekal na něco vyjimečného nebo něco co mě opravdu chytne za srdce, a ono tu nakonec nic není. Zajímavý konec a parádní Craig, zbytek je bohužel průměr. (52 procent) ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Tak ani za boha by mě nenapadlo před zkouknutím si myslet, že ten film se bude odvíjet takovýmhle směrem!!! Natočený perfektně, Daniela mam taky rád, ale prostě sem nějak nečekal že tam holka vybouchne na mině atd.... No síla, bohužel myšleno spíše ve špatném světle. Časem se ještě na to určo kouknu, ale skutečně až časem. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Depresivní, nudné, o ničem, beze smyslu, zvrácené, divné. Dvě hvězdičky, tři hvězdičky, já vůbec netuším. Absolutně nevím o čem tento film vlastně je. O nějakém herci, který se věčně někde zfetuje, pije a vůbec je odporný. Nebo o jeho vracení se do minulosti, do dětských let, kdy objížděl sousedku, a byl "celej takovej zmatenej". O tom, jak vzpomínal na svého kamaráda, na rodinu, na Ruth. Bylo to šílený, depresivní. Tvrdá ale byla scéna s minou, to bylo opravdu ošklivé. Za to jako odplata za matčino chování, no, stejně to bylo kruté. Daniel Craig zde moc nevynikal. Svými vousy a pronikavě nepřirozenýma modrýma očima působil opravdu slizce. Film není vhodný pro unavené smutné lidi. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Velmi krásne podanie ináč bezmenného príbehu. Príbehu ktorý nemá tú pravú dramatickú dušu. no zato vás aj tak prevedie životom hl. hrdinu tak ako to očakávate. S patričnou nadsádzkou a iróniou pre život. Pre mňa bolo nepochopiteľné prečo tvorcovia dali jeden veľký flashback do stredu filmu. Keby ho rozkúskovali a nasadili na rozličné osudy hlavnej postavy bola by to hne´d jedna hviezdička navyše. A možno aj dve. Totiž tento fakt ubral filmu vela. Koniec ma prekvapil a trochu aj usvedčil v tvorbe Anglicka. Predsa len happyendy sa nenosia ale ani hollywoodske zlé konce niesu už bohviečo. toto je zlatý stred. Daniel Craig bol perfektný až na jeho chôdzu. Tá mi trochu vadí.:-D. Ale ináč určite tento film stojí za pozretie!73% OOOOOOOOOOOOOOOOO.Zabudol som! Film má krásny a neuveriteľne dobovo trefný soundtrack. Hudba je krásna a aj to je plus filmu. Dve scény . začiatok a koniec- sprevádzané hudbou sú krásne! ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Takové smutné a skromné drama, které mě hodilo do celkem slušné deprese. Největší vtip ale je, že Daniel Craig, jako hlavní hvězda filmu, se tam objevuje v prních a posledních dvacetiminutách. A velké plus patří castingu, který sehnal téměř neuvěřitelnou kopii Craiga jako puberťáka. Ale jinak šedý průměr, který vypráví tak, jak přesně plyne život. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)

Reklama

Reklama