Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyle potkává Troye. Modela, který si není úplně jistý svojí sexuální orientací a který by přece jenom chtěl být raději heterosexuálem, než gayem. Aby si ho Kyle získal, začne předstírat, že je „napravený“ gay a začne Troyovi „pomáhat“ překonávat jeho homosexuální choutky. Jeho plány ovšem hatí Marc, kterému se Troy také líbí a rozhodně by nechtěl, aby se z Troye stal heterosexuál. (Zack07)

(více)

Recenze (7)

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* probíráním starší zašlé filmotéky jsem objevil i tyto dvě ztřeštěné gay komedie a tak abych k nim mohl něco napsat. Oba díly spojuje herecké obsazení - podotýkám že velmi slabé, televizní skoro sitcomové zpracování a příběhy, které jsou jednoduché a určené zejména pro pubertální publikum. Chvílemi vtipné a chvílemi trapné, takže úplná nuda to není - hlavní plus je, že si na nic nehraje a zná své meze. Přesto na tři hvězdičky to nemá a má spíš snižující úroveň, tak jsem dal prvnímu o něco lepší znamínko.... A vidím, že se nám to už rozrostlo na 5 dílů, do důchodu času dost .... [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Dvojka sice není tak originální, ani tak vtipná jako jednička, ale dobrá je dost. Možná jí uškodilo, že jsem se na ni podíval bezprostředně po skončení prvního dílu. Jako samostatný film, bez znalosti prvního, by byla možná lepší. Dvojka ale navíc obsahuje nenásilné poselství, které i v dnešní době může některým mladým zmateným lidem vnést do hlavy klid, pořádek a jistotu. Možná je nasměruje správnou cestou - i když, nejsou to pro emerickou komedii příliš silná slova? :) Nejlepší je začátek a pak posledních 20 minut. Mezi tím jsem se lehce nudil. Je škoda, že Marca nehrál herec z jedničky, mám rád pořádek, nicméně nový představitel se ke Kyleovi víc hodí. Ne každá žena chce se svými vrstevnicemi tlachat o vnoučatech - Kyleho matka: you´re fag and I want my litlle faggy back :)) - nej scénka i hláška. ()

Reklama

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Tak to musí být posun v myšlení společnosti, když se už netočí filmy o comming outu, ale o comming inu :-) Občas vtipné, občas trapné. ()

jack.hnut 

všechny recenze uživatele

Gay variace spanilých klukovských výprav za dívčím panenstvím.-)) Je to vulgární, naprosto odtržený od reality, ale splňuje to svůj účel, pobaví. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Cameo: Scénárista a režisér prvního dílu Q. Allan Brocka se ve filmu objeví ve výtvarné třídě. (HellFire)

Reklama

Reklama