Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam je hodný kluk, který by pro svou lásku udělal cokoliv. Nemá však úspěch, a tak se rozhodne, že změní taktiku a bude se chovat zcela opačně. Jenže to se nelíbí Molly, která je dívkou Adamových snů. V hlavní roli americké romantické komedie Josh Henderson.  Hrdinou americké romantické komedie je typický dobrák Adam (Josh Henderson), který by se pro svou přítelkyni Cynthii rozkrájel, ale ona to stejně neocení a nakonec ho vykopne. A tak se Adam rozhodne, že pokud holky o hodné kluky nestojí, bude se chovat jako hajzlík - a ono to funguje. Jedině Molly, jíž se nové Adamovo chování ani jeho teorie vůbec nezamlouvají, s ním nechce nic mít. Jenže právě ona je dívkou jeho snů… Režie se ujal Scott S. Anderson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Kam3L 

všechny recenze uživatele

Osobně nemám rád, když mi nálada při sledování filmu hapruje jako na horské dráze. Některé scény i vtipy super. Zbytek jenom vata bez chuti a vůně. Mohlo to dopadnout hůř, ale taky mnohem líp. 1* za to, že si to zahodit do odpadu nezaslouží, 1* za čičiny ve školních uniformách a 1* za vtipného faráře. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu, kdy se ten kluk choval k holkám jako pořádný macho, vcelku ušla, člověk se leččemu přiučil. Bohužel druhá půlka byla ídeově pochybená a zcela nelogická, ten kluk se začal chovat k holce, jak kdyby byla jediná na světě a jak kdyby neplatily známé pravdy, že pro jedno kvítí slunce nesvítí, že člověk si nemusí hned kupovat pivovar, když se chce sem tam napít piva a že z kytky na kytku nelétá jen motýl líný, nemocný, přitroublý a/nebo ten, co má nějaké to motýlče. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický snímek o středoškolácích, marné snaživosti ze vztahu vytřískat něco víc a vůbec o přesvědčení, jaký má kluk být aby dívku okouzlil. Inu, nic jednoduchého. Příběh je ve své podstatě krapet lehkomyslný, ale v jádru věci něco v sobě má. Příjemný film pro mladé o mladých bez typických sexuálních narážek a vůbec fekálního humoru, jak bylo ve své době předností. V ničem se nijak netlačí na pilu, takže romantická a komediální atmosféra nepřevyšuje očekávání. Spíše skromný televizní film ve své jednoduchosti a podstatě. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Na nějakou teen komedii málo vtipné, na romantický film povětšinou málo romantické. Ve všech směrech jsme tu viděli už lepší věci. Ze začátku jsem myslel, že to vypnu, protože mi to připadalo jako ztráta času, ale nakonec jsem to dokoukal. Lepší člověk díky tomu nejsem, ale zastřelit se taky nechci. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Jak na holky je zajímavý kočkopes mezi Muzikálem ze střední a Stmíváním. Sice toto přirovnání nepoužívám poprvé, ale tady to také sedí jak prdel na nočník. Přínos tohoto filmu vidím zejména v tom, že je, alespoň z části, pravdivý. Celkové hodnocení je tedy dobré a mohlo by být ještě lepší, myslím. Stačilo vypustit ty teologické bláboly, který stejně nikoho nezajímají. Ale Amerika je holt Amerika a doteď nevím jestli to mělo za účelem více pobavit, nebo je politovat... 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Jenna Dewan a Josh Henderson si společně zahráli již ve snímku Let´s dance (2006). (Stirek45)
  • Aj keď sa dej odohráva na strednej škole, herecké obsadenie bolo vekovo od 20 do 30 rokov. (PATWIST)
  • Adam (Josh Henderson) sa bozkáva s Cynthiou (Jaci Twiss) v aute, potom si sadnú, no v ďalšom zábere sa už nakláňa smerom k nej. (PATWIST)

Reklama

Reklama