Reklama

Reklama

Speciální DVD obsahuje čtyři epizody seriálu Simpsonovi:

1. Homer's Night Out (1/10)
2.The Mansion Family (11/12)
3. Sunday Cruddy Sunday (10/12)
4. Homer the Moe (13/3)

V první epizodě se Homer stane díky hambaté fotce s tanečnicí, kterou vyfotí Bart, celebritou Springfieldu. Kvůli Marge musí Bartovi ukázat, že ženy nejsou pouhé věci. Ve druhé dostanou Simpsonovi na hlídání Burnsovo panství, ze kterého si Homer vypůjčí jachtu, se kterou vypluje do mezinárodních vod. Ve třetí se stanou Bart a Homer vedoucími skupiny, se kterou jedou na Super Bowl. Naneštěstí jsou lístky neplatné a musí se s celou skupinou do zákulisí proplížit. V poslední čtvrté epizodě se Moe chystá podívat zpátky do své barmanské školy, kterou vystudoval. Když se vrací zpátky, rozhodne se celý bar zrekonstruovat. (Martin_W)

(více)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Titul "The Simpsons: Gone Wild" (Simpsonovci: Zdivočení) je video kolekcia štyroch príbehov z amerického animovaného televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci). Obsahuje epizódy: s01/e10 "Homer's Night Out" (Světák Homer), s10/e12 "Sunday, Cruddy Sunday" (Sportovní neděle), s11/e12 "The Mansion Family" (Panská rodina), s13/e03 "Homer the Moe" (Homer barmanem), plus bonus - special featurette: Krusty the Clown - King of Comedy". **** ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Skvělý humor a zábava. Populární hlášky ze seriálu, které mladší generace používá i v běžném životě - například Homerovo slavné "Do'h" ,"Ty jeden mrňavej " nebo Nelsenovo "Há Ha" a další. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama