Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Překvapující asi stejně jako když holce sundáte podprsenku, čekáte obrovský prsa, ale v podprsence najdete místo toho schovaný ponožky a pod nimi lentilky pod kobercem. V tomto případě je to ovšem myšleno v dobrém slova smyslu (mikropodprda a megaprsa). Pokud filmu odpustíte jeho béčkovost, tak si v rámci možností odnesete poměrně kvalitní podívanou. 61% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dle námětu mohlo jít o slušný béčkový akčně krvavý nářez,ovšem díky nemohoucnosti režiséra,nesympatickým hercům a především ultranízkého rozpočtu vznikla nudná béčková pitomůstka.Ono koukat,ikdyž jen 80 minut,na sem a tam pobíhající zoufalce a to povětšinou navíc ve tmě,před něčím a zároveň za něčím,co stejně neni za celou dobu ani vidět a navíc se o tom divák ani nic moc nedozví,to je vážně šílená nuda a hlavně to hodně ve finále zavání bezpředmětností.A tak ikdyž úvod sice naladí,již po pár minutách to celé upadne do směšného paskvilu,kde sice chvílemi zafunguje atmosféra a dokonce občas vykoukne i napětí,ale pořád se vše pohybuje v trapném plácání se ryby na suchu.Zkrátka špatné béčko,které krutě doplatilo na nedostatek penízků a autoři se s tím nedokázali vůbec vyrovnat.P.S.alespoň že úvodní titulková píseň je nehorázně cool!!! ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Do filmu jsem šla dobrovolně s tím, že od něho vůbec nic nečekám a také jsem se ničeho nedočkala. Takže, moje očekávání se splnilo na sto procent. Začátek byl hodně slibný. Ovšem, zůstalo jen u těch slibů. Jedna hvězda je za úvodní písničku, za nápad a odvahu vyjít s tímto kusem na světlo boží. Tenhle filmový počin jsem původně přisuzovala Kanadě, protože kvalita zpracování tomu hodně napovídala, proto se kanadským filmařům musím pokorně omluvit. Omlouvám se za způsobenou křivdu. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Napíšu to asi takhle: Kdyby se do toho povedlo vsypat trošku více doláčů, které by z obtloustlého "Kinga" udělaly pořádnou chapadnoidně TheThingoidní zrůdu, nebo by se béčková večerka nemusela tvářit jako hypermarket (ten nedostatečný prostor je maskovaný sice ze všech sil, ale stejně jsou tam momenty, kdy to absolutně nefunguje), stačilo by pak už jen mírně dopilovat některé záškyty ve scénáři a byl by z toho jeden z nejlepších kousků ve svém subžánru. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý že prý horor, kde je po několika minutách všechno jasné, karty jsou rozdány a jediná neznámá je počet a identita přeživších. 1) Opět je tu honba na zlotřilého vetřelce, místo vesmírné lodi supermarket v arizonském zapadákově a místo posádky je tu parta lovců, jejich rukojmí a policisté. 2) Nízkorozpočtovost snímku a nedostatek filmových triků, masek a jiných vizuálních efektů je to poslední, co by mi vadilo. Co ovšem neskousnu, je předvídatelnost a z toho vyplývající nuda. 3) Jediné hezké, konec, tvoří, obávám se, oslí můstek k pokračování, které si někteří komentátoři dokonce i přejí. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)
  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)

Reklama

Reklama