Reklama

Reklama

Když jsou Sarah, dívka s magickými schopnostmi, a její obyčejná sestra – dvojče Lindsey Goodwinovy přizvány, aby vstoupily do univerzitního sesterstva Alfa Nu, staví se k tomu každá jinak. Lindsey se těší, že bude konečně oblíbená, Sarah má z podobné stádnosti spíše obavu. A navíc slyšela o Alfě Nu jen samé nepěkné zvěsti. Ale možná jde jen o pomluvy z konkurenčního sesterstva, které narozdíl od Alfy zdaleka nepřipomíná sbírku panenek na hraní ale spíš komando čarodějnic. Jenže na druhé straně, na každém šprochu pravdy trochu. Jenže jak zjistit, kdo je tu hodný a kdo zlý. Každopádně proces už nejde zastavit. Obě sestry se skrze iniciační rituál stávají nástrojem v nekonečné válce mezi principy světla a temnoty. A v této válce jde jen vyhrát... nebo zemřít. Hlavními hvězdami okultního, magií prosyceného hororového thrilleru z roku 2006 jsou půvabné Mika Booremová a Summer Glauová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Proč? proč? proč? jsem měl tenhle film na seznamu chci vidět. 90 min ve kterých se vlastně vůbec nic neděje a to že je u žánru napsán horor beru jako vtip. Nenašel jsem na filmu nic za co by se dala dát alespoň jedna hvězda takže nakonec odpad a pokud chce někdo film vidět rozmyslete si to. 10% --- 1/10 IMDb (Já si teda dám i tak originál The Initiation of Sarah z roku 1978 protože se asi nemám rád a jsem zvědavý) ()

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo špatné. Horor? Ani náhodou. Děj? Příšerný. Triky? Mizerné, těžko uvěřit, že něco takového vzniklo v roce 2006. Závěr? Nesledovat, ztráta času. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama