Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Hloubka duše přináší provokativní psychologický příběh úspěšného reklamního manažera, který měl svůj život i kariéru dosud plně pod kontrolou. Pak ale potkává okouzlující ženu, jež mu otevírá dveře do světa nespoutané vášně a bezstarostné svobody – do světa, který není svázán společenskými konvencemi. Dokonalá moderní fantazie … vášeň a sex, dobývání i únik... žádné vazby, žádné závazky. Vzrušující dobrodružství však muži postupně rozbíjí osobní život a odhaluje hluboce zakořeněné rány z minulosti. Vše vrcholí katarzí plnou pravd a tajemství, kterým ani jeden z dvojice dosud nemusel čelit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Terva 

všechny recenze uživatele

Podstatou vyjímky je, že potvrzuje pravidlo...na Juliana Wrighta ( Jason Clarke ) se sype jeden malér za druhým. Až vám ho začne být líto. Má totiž představovat americký ideál, ale on možná půjde do vězení, je v rozvodovém řízení a chodí z vdanou ženou. To, firmě pro kterou má dělat, nebude moc vonět. Otázka je, zda Julian Wright je vyjímka nebo to pravidlo. A co Michael ( Paz Vega ), vdaná žena co má tak trochu neideální chování ? Stojí za ty nesnáze ? A proč chce číselný kód Wrightovi fotografické laboratoře ? (mimo jiné ten kód je : 31416# ) Lehce erotický a dramatický příběh, který se mně líbil. Hudbu skoponoval Anthony Marinelli a The Graves Brothers. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film nepredpisuje, ale necháva divákov robiť závery. Režisér, ktorý sa zamýšľa nad problémami života, sexuality a smrteľnosti, smeruje divákov do temných zákutí, no nemyslí za divákov. Niektorí sa budú cítiť veľmi nepríjemne, pretože neexistujú žiadne odpovede. Ak je vám film nepríjemný, môže to byť dôvod. Alebo sa môžete cítiť pohodlne s nejednoznačnosťou a urobiť si vlastné závery. 6/10 ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Džada Pičr Smisová uz vystraja neplechu  i za kamerou. Ono jej nestaci ze hrala v matrixe a kade  - tade, ona sa just musi dotrepat este i za kameru. Chvalaprirode film nezaznamenal ziadny uspech a Dzada ako reziserka stoji za hovno. Dufam, ze uz ostane len pred kamerou, tam mi nevadi, za kamerou mi vadi hodne    :  5 % ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Asi jsem ten film moc nepochopil. Mám míň pracovat a udělat si čas na blízké? To se dalo asi propracovat i jinak. Jason Clarke je dobrej, Idris Elba je moc dobrej, Paz Vega je top, ale ten příběh nestojí za nic. Nuda o ničem. Bez humoru, bez napětí, bez šťávy. Dalo se to naštěstí dokoukat, ale nikdy více to vidět nechci. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dokonale pohřbená šance. Budu SPOILERovat: čekal jsem celou dobu, že Paz Vega patří k té konkurenční firmě, a celé je to plán, jak srazit pana Wrighta na kolena a rozdupat ambice firmy kterou zastupuje do prachu. Vášeň a erotiku bychom čekali, ale nějak se zapomněla dostavit. Výhledy z ložnice jsou úchvatné, Vega ani sedm let po Sex a Lucía neztratila sexappeal, ačkoliv vrásek přibylo. Jason Clark je dobrý, námět je dobrý, napětí na začátku je dobré. Když ale Wright začne boxovat do všeho a všude, a zaplete se do toho starej Vegy, jde všechno do kopru a vy se nemůžete dočkat konce. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru na mezinárodním filmovém festivalu v Chicagu na podzim roku 2008. Ocenění se však na festivalu nedočkal. (Terva)
  • Ve scéně na hřbitově je vidět náhrobek se jménem Makaveli 1971 - 1996. Tupac Shakur byl velmi blízký přítel režisérky Jady Pinkett Smith, která mu touto scénou vzdala hold. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama