Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Těžce pracující zaměstnanec pojišťovny Leonard Hoffman má velké problémy. Rád by poslal své tři syny na Yaleovu univerzitu, ale napjatý rodinný rozpočet to prostě nedovoluje. Nabídka přitažlivé paní Blanche, aby jí pomohl zbavit se nepohodlného manžela, se jeví jako jediné řešení rodinné krize. Leonard je ochoten nejen prodat nebohému manželovi speciální životní pojistku ale také mu pomoci za příslušný úplatek z tohoto světa. Co by neudělal pro blaho své rodiny. Všechno jde podle plánu, ale čí ten plán vlastně je? A proč se výmluvný právník truchlící vdovy tak podezřele podobá jejímu mrtvému muži? (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má velké problémy, je to totiž velká sračka. Nudná, trapná, nevtipná, plná nevyužitých zajímavých herců. Jenže co má člověk dělat, když v posteli leží s angínou a v televizi nic zajímavějšího nedávají. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Lehce satirická absurdní komedie se spoustou vyvedených bizarních gagů a slovních i jiných fórků, vyrovnaně ovšem bojující s rovnoceným množstvím vaty a zbytečného tlačení na pilu... Škoda, mít to propracovanější scénář, mohla to být skvělá crazy komedie na obligátní téma >...s poctivostí leda zajdeš...< . . . %-)) . . . Ale tak na čvrtstoletí starou ne zcela hw typickou komedii si filmek ty tři hvězdy d.m.s.n. poctivě zaslouží... - - - P.S. Pozor ovšem! Musíte se na tu taškařici dívat tak jak ji tvůrci stvořili! Docela chápu ta zdejší nízká hodnocení po televizáckém dabingovém utrpení 4:3 někde na nováckém (k)anále... - - - P.P.S. Ta místní synopse coby >of.txt.dstrb.< je taky zase jednou pěkný blábol, P.F. samozřejmě nehraje žádného "nepohodlného manžela", je to přesně naopak, ale našinec už ví, že ty zdejší >obsahy< psané blby, co film neviděli ani z rychlíku musí brát s rezervou... Takže ignorovat pindy, sehnat originální film (ev. s titulky) a budete se ryze oddechově pohodově bavit... - - - - - (Poprvé viděno kdysi s trablemi na jakési tv, hodnocení po repete 23.6.2011 /na dvd s původní zvukovou stopou a originálním formátem obrazu/ 66., komentář zde jako šestý - 23.6.2011) - - - - - - - - - - Hm, tak den poté (24.6.2011) Mistr Falk umřel... :-{ . . . A není to želbohu žádná fligna... %-/ . . . Tak žádné trouble na cestě, milý Columbo! A ať se Vám to TÍM tam na Nebesách zase všechno vysvětluje... ;o) ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Údajne posledný film veľkej postavy nezávislého filmu Johna Cassavetesa, aj keď ako užívateľ terminus poznamenáva, v skutočnosti o žiaden Cassavetesov film nejde, keďže jeho režisérsky vklad sa limitne približoval nule. Nie je to veru žiadna veľká sláva, z podpriemeru vybočuje len zopár podarených vtipov (napr. sardinkový likér). ()

Terminus

všechny recenze uživatele

Jak ve své knize o Johnu Cassavetesovi uvádí nejvíce respektovaný znalec jeho tvorby Ray Carney, tento film není posledním filmem Johna Cassavetese. Jeho zapojení do výroby bylo vesměs symbolické a sám Cassavetes nedlouho před smrtí vyjádřil roztrpčení nad tím, že si lidé nejen budou myslet, že to je můj film, ale že to je můj poslední film. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama