Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Geneticky zmutovaný tasmánsky diabol je ukradnutý z laboratória dvomi eko-aktivistami, ktorým utečie v blízkosti opusteného lesného cintorína, kde skupinka vysokoškolákov nakrúca film.
Krvavý masaker môže začať. (Darkage)

Recenze (25)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trash jako kráva. Zmutovaná kreatura zdrhne z tajný laboratoře, aby v odlehlých lesích blízko hřbitova masakrovala "náhodný kolemjdoucí." A že jich bude! Chlupatá zrůda (připomínající směsici psa s krtkem) rozsápe asi 14 obětí, dokud ho nevystopuje vědátor s brokovnicí Raggie Bannister, aby se naší potvoře mrknul na zkaženej zoubek. Cemetery Gates jako horor naprosto selhává, jelikož se drtivá většina odehrává v krásný letní den, za to (chtěnýho i nechtěnýho) humoru je tu požehnaně. Herci šíleně přehrávají, jejich dialogy bolí, alespoň že často stříká krev a létají vnitřnosti. Vlastně ani nevim, za co je ta třetí hvězda... jestli za masku onoho monstra, nebo za kozy tý blondýny? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo. Je to béčko jak když vyšije, ale objevuje se tu monstrum které není uděláno digitálně, jako třeba monstra od Sci-fi(dneska už syfy) channelu a film ani vůbec nenudí. Taková jednohubka. NEjlepší na celým filmu byla scéna se zhuleným hipíkem, který monstrum viděl jaksi kresleně:-D, nebo scéna jak holka ukazuje na lízátku jak ho kouří(ta scéna mě lehce vzrušila). Poté tu najdem plno trashových scéna(jako například rozkousaní jedný holky která se pěkně plive krev na kozičky). A navíc hraje tu Reggie Bannister. RAGGIE BANNISTER!!!! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku film dobře rozjetý v té nejlepší tradici béčkového přelomu osmdesátek a devadesátek, až jsem si ho chtěl zařadit jako další zářez do překvapivě na dobré horrory plodného roku 2006, ale nakonec se to přehouplo do až moc velkého úletu. Jednoduchost, prostota a nevážný nadhled je v pohodě. Skoro až karikaturní monstrum, litry umělé krve stříkající ze všech možných i nemožných úhlů, jsou fajn. Ale tupě a naneštěstí záměrně nerealistické postavy a snaha o humor za každou cenu film ale nakonec strhávají do zapáchajících nížin. Výš se to prostě nedostane. 2,5* ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No, co si budeme nalhávat, Cemetery Gates je béčko jako stehno, ve kterém je plno stupidních postav, hodně krvavé, ale dost amatérské gore záběry a hlavně zmutovaný tasmánský čert... Člověk by si řekl, že když se tomuhle kousku vyhne, o nic prakticky nepřijde... Což je pravda, jen pokud nemáte alespoň trochu zvrácený smysl pro humor... Já ho mám a proto jsem se bavil... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

aCH JO.. Jak já nesnáším ty Splattery!! Zabava a úlet, to byl sice Skvělý.. Nadržená Blondína s lízatkem se mi také velmi líbila.. Ale ta Příšera!! No to bylo něco hroznýho ..Pes Jonatán křížený s Medvědem. Aspoň, že byl bodycount poměrně vysoký,tak se neobjevilo žádné hluché místo.. Ale U mě, to je bohužél Lepší 2* ()

Zajímavosti (2)

  • Film sa nakrúcal v Los Angeles. (Darkage)

Reklama

Reklama