Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finn pracuje jako výzkumnice v nemocnici a nikdy netajila, že je lesba. Žila šťastně se svou dlouholetou partnerkou, měla úspěšnou kariéru a dceru jménem Zelly. Jednoho dne však její partnerka zemřela a pro Finn se změnil celý svět. Nebyla schopná se vypořádat se svým smutkem, velmi si odcizila svou pubertální dceru, odešla z práce a začala se živit prováděním potratů na malé klinice. Neuvědomila si, jak může být její nová práce nebezpečná, až se jí někdo pokusil zastřelit. Vyšetřování se ujala policistka Diana, která začala Finn i její dceru chránit i mimo pracovní dobu. Naše dcera je velmi realistický a citlivý film spojující aktuální témata současného lesbického života – výchovu dětí, lesbické vdovství, umělou inseminaci. (Febiofest)

(více)

Recenze (2)

lena60 

všechny recenze uživatele

Nó, tak v paměti na tento snímek mi utkví především nezapomenutelný nesmysl týkající se umělého oplodnění. Pár lesbických žen zatouží po dítěti, proto neváhá a spojí svá vajíčka(!), stane se "zázrak" a ony zplodí dceru...Tato nevysvětlená záhada snímek trochu devalvuje. Jinak příjemné, obačas vtipné pokoukání. Takřka ze života:) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Pro mě především nuda, kterou Kanaďané napěchovali třemi / čtyřmi tématy, ale nepodařilo se jim je skloubit dohromady a vytvořit tak příběh. A žvást o umělém oplodnění bez účasti (jakékoliv) muže má být šokující?! Já bych spíš řekl, že šokující je drzost scénáristy. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama