Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jak napsal klasik Chupacabre: „…jako kdyby předchozí díl vůbec NEskončil…“ Který je naprosto totožný s mým názorem na The Descent: Part 2 :)) Přitahována monumentem jeskynního komplexu i presována stísněností úzkých průrvů, kde pobíhající krvelační skřeti střeží domovské území, což je pochopitelné, každý si přece chrání to svoje; proto nájezdy lidských vetřelců nezůstanou bez odezvy. A boj je to opravdu nelítostný, tak nezbývá než se ztišit a doufat, že tohle dobrodružství ustojíme. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILER. Znechucen přemírou přiblblých televizních pohádek a Santů jsem v tomto vánočním čase na jeden zátah shlédl dvě pokračování mých oblíbených hororů a jestliže se mi u "REC" líbil druhý díl o něco méně než první, u "Pádu do tmy" to neplatí - s dvojkou jsem spokojen minimálně stejně jako s jedničkou. S výhradami, které k snímku má kupříkladu Cervenak souhlasím - napětí se do značné míry ztratilo, postavy (zejména šerif) se chovají jako debilové a speleologická survivalová atmosféra z prvního dílu je také ta tam. Do značné míry mi to však vynahradila přehršel kvalitních lekaček a hlavně nebývalé kvantum gore scén. Třešničkou na dortu je pak samotný závěr, který vysvětlil jedno nenápadné mrknutí před sestupem do hlubin a mne uzemnil stejně spolehlivě, jako rána lopatou Riosovou :-) . ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Podle mě o něco slabší než jednička (možná protože to točil jiný režisér), ale pořád mě to docela bavilo. Na postavách mi stejně jako u jedničky nezáleželo, navíc mi tam asi nově vadily ty mužské postavy, které v jedničce nebyly. Taky ty obludy se mi zde nějak líbily míň, prostě na Marshalla to celkově nemá a všechno zde už stejně zaznělo (blbé nasvícení atd.). ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: J Blakeson, James McCarthy, James Watkins .. Příště (jelikož po stupidně otevřeném konci nejspíš další díl bude..) minimálně lepší osvětlovače a důsledné produkční. Jelikož nezvládnout ani tu TMU (hru stínů a světel) ve filmu o temné jeskyních je jako u stavby domu odfláknout základy. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na druhej díl víc než slušný, ale jednička byla pro mě o dost lepší, tady se už hraje, jak je u dvojek tradiční, převážně jen na krev a brutalitu a ta přes malinovku místo krve není až zas tak dobrá, nějaký napětí a atmosféra trosku ustupuje dozadu a to hlavně kvůli neumětelství režiséra, kterej používá dost laciný lekačky a mutanty nám trochu uklidnil a místo agresivních krvelačných nájezdů se tu spíš setkáme jak mutanti řvou, když jsou odhaleni ve tmě a nebo bafaj, ale i tak je to dobrý a důstojný pokračování, který se nesnaží nic revolučně měnit a pokračuje v tom, co bylo započato v jedničce ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)
  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)

Reklama

Reklama