Reklama

Reklama

Noční příšera

(neoficiální název)
Trailer

Obsahy(1)

Na Zemi havaruje vesmírné plavidlo. Tato havárie je vidět z obrovské dálky a tak je na místo havárie ihned vyslán místní šerif. Po příjezdu zjišťuje, že se k nám z vesmíru dostal velmi nebezpečný tvor, který neztrácí čas a hned začal zabíjet. Je tedy nutno přijít na způsob, jak vychytralého zabijáka zničit, než zničí on nás. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Don Dohler umí natočit parádní béčkové filmy. A navíc dokonale ví co divák chce. Tohle je jeho další počin a dokonale převálcoval zábavný Alien factor. Tohle je béčko o mimozemšťanovy který přistane v lese a atakuje kohokoliv. Stejně jako Xtro nebo Killer clowns from outer space. Maska je mix mezi opocí s hovmen na ksichtě. Ta maska je sice nic extra ale je slizká a nebojí se zakousnout. A krve. Tý je hodně a tvůrci se nebály zabít ani děti. Atmosféra je solidní a film má hlavně LASERY a s těma je všechno lepší. Parádní film. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate je to pecka. Je to dielo, ktoré na nejakej párty môže poslúžiť ako nekonečný zdroj zábavy. A je sa na čom zabávať. Ja takéto filmy rovnako žeriem. Je to niečo, čo dáva zmysel aj inému, ako hlavnému prúdu. A hlavne robí z kinematografie širokospektrálne miesto. Má to lacné gore, ešte lacnejšiu masku ExtraTerestriála a tie najlacnejšie herecké výkony. Je len škoda, že to nemá ten feeling filmu tak zlého, až je dobrý...nejaké tie ´´guilty pleasure´´ momenty, ktoré by filmu z môjho pohľadu vykresali lepšie hodnotenie. ()

Reklama

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Nič iné než odpad! Zo začiatku sa to ešte dá, na zemi havaruje papundeklová kozmická loď, z nej vylezie emzák s výzorom plešatého mongoloidného opičiaka a začne odparovať ľudí pomocou svojho lejzrového blikátka, prípadne im vytrhávať črevá. Po nejakých prestrelkách s políciou je monštrák odzbrojený a film sa prenesie z priblblej béčkoviny do neskutočne strašne totálne brutálne makovo nudnej bdelej kómy. Miesto súbojov s marťanom zrazu musíme sledovať rôzne podporné epizódky o násilníkovi čo zabije svoju priateľku a potom sa motká okolo, či ako nejakému pakovi zrušia párty a on sa na protest ožerie. A to ešte nespomínam jednu naozaj údesnú erotickú scénu kde si to z dlhej chvíle šerif s baraním három rozdá so svojou kolegiňou. Až niekedy 5 minút pred koncom sa rozpúta ďalšia stupídna prestrelka ktorá vyzerá asi tak, že po emzáckom opičiakovi všetci pália a on len púli oči a nevzrušivo sa šušme ďalej. NEPOZERAŤ!!! ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tohleto je ovšem ryzí amatérština největšího kalibru se vším všudy! Ale s takovou vášní natočená, že tomu prostě nejde odolat. Nevidím se, že ho posléze pod svá křídla vzala do distribuce na tyhle bizáry zaměřená kultovní společnost TROMA! Veškerej brak tady najdete. Šílené herecké výkony, vizuální efekty jakoby vypadly z dílny Eda Wooda, neskutečnou erotickou scénu, zuřivého násilného chlápka, bitky až přechází zrak (:D), střihy, ve kterých mají mlátící se týpci najednou jiné košile, šerifa s pudlím účesem a hlavně fantastického příšeráka, který přiletěl z kosmu a likviduje každého, kdo se mu postaví do cesty. To je takovej satanáš, že jsem si ho okamžitě zamiloval! Chvíli střílí z jakési pistole (Star Wars hadra) a lidi mění v prach nebo prostě zmizí. Až o ni přijde, tak používá svoje drápy, kterými nemilosrdně likviduje nebohé lidi, páře jim břicha, trhá hlavy nebo končetiny. A krve je vcelku dostatek. Noční scény mají taky svoji neodolatelnou atmosféru. Likvidace monstra je totální nářez! Důrazně ale varuju každého, kdo k těmto ultra laciným flickům nemá pochopení, tohle zvládnou opravdu jen milovníci daného žánru. Já jsem se fakt bavil báječně! Místy mě snímek evokoval další tromáckou šílenost Příšeru z šatníku. Od kolegy Raimiho jsem se dozvěděl zajímavost, že na hudbě a zvukových efektech se podílel tehdy patnáctiletý J.J.Abrams, který je nyní slavným režisérem, scénáristou a producentem (nové Star Wars, Star Treck, Super 8, Mission : Impossible III). Už tehdy tedy přičichl k pořádnému filmovému umění :D. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Dohlerův následovník The Alien Factor, v němž se navrací rovnou několik postav - včetně šíleně nehereckého šerifa Cindera, který zde prakticky přebírá otěže hlavní role. Ze ztroskotaného mimozemšťana je tentokrát vesmírný ostrostřelec, který neváhá sáhnout po své laserové zbrani kdykoliv může, a tak je začátek filmu až groteskně akční podívanou, za kterou v laserových soubojích rozhodně zaostávají i legendární Hvězdné války. Chování lidských postav je stále jako z jiné dimenze, což připravuje půdu pro nemálo bizarních scén, které nepochybně zabaví, ale v žádném případě nevyděsí. Zajímavostí pak už jen je, že spoluautorem hudby a zvukových efektů byl tehdy asi šestnáctiletý Jeffrey Abrams, dnes jeden z nejvíce ceněných tvůrců v Hollywoodu, znám jako J.J. Abrams (a tím se to odkazování na Hvězdné války uzavírá). ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama