Reklama

Reklama

Les Mémés cannibales

  • Francie Rabid Grannies (více)

Obsahy(1)

Na rezidenci dvou postarších dam dorazí jejich chamtivé příbuzenstvo. Když při společné večeři tyto dámy otevřou záhadný balíček, jsou okamžitě posednuty démony. Ovládány těmito tajemnými bytostmi se rozhodnou vypořádat se s hamižným zbytkem rodiny a nastává masakr v režii dvou babiček. (Chatterer)

Recenze (19)

helljahve 

všechny recenze uživatele

V podstate súhlasím so všetkým čo tu napísal Ricci, takisto som z tohto filmu neskrýval nadšenie. Tým z vás ktorý sa sťažovali na pomalý rozjazd filmu, odporúčam si pozrieť Producers Cut (69 min.)verziu, kde bolo odstranených 20 minút z pôvodného materiálu. Všetky gore scény boli zachované, zmizli len zbytočné keci. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Les mémés cannibales“ je snímek, který by rozhodně neměl zapadnout a zasloužil by si více pozornosti. Je to krásná ukázka toho, jak se v 80. letech natáčely horory, a to nejen ve spojených státech amerických, ale i v dalších zemích, které si troufli na pořádně hnusné gore a nebály se, že by to mohlo něco udělat s morálkou těch, co se budou na film dívat. Povedené, prostě povedené. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Postavy boli strašne sprosté a až úlisné, ale asi to bolo tak zakomponované v príbehu, aspoň to tak vyzeralo. Strašne dlho trvalo, kým sa film rozbehol, no aby som bol presný 36 minút trvalo, kým začala tá správna šou. Starenky to roztočili a ich masky neboli vobec zlé. Aj ked príbeh je totálne o hovne, film si to vynahradzuje gore scénami a niektoré s nich mali veľmi dobré nápady, ako démon v rytierskom brnení, ta bola zaujímavá. Má to temné prostredie, ironické hlášky, ktoré boli dosť často veľmi svieže a trápnosťou zaváňala len hŕstka z nich. Aj keď na Tromu to bolo dosť krotké, ale aj tak u mňa spokojnosť. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa aj ja dočkal parádneho osemdesiatkového krváku. Padajúce vnútornosti, zmasakrovanie dieťaťa, mozog na stene, kopija v rozkroku... a všetko bolo tak vtipne podané, že je to až neuveriteľné. Napríklad matka hľadá svoju dcéru a hovorí: "Suzi, nájdeme ťa". O dve sekundy nato sa kotúľa jej odrezaná noha dolu schodmi. Jednoducho pre mňa dokonalý filmík pre celu rodinu :) Navyše sú v ňom momenty, na ktoré sa nedá zabudnúť. Keď som videl škriekajúcu babku hojdajúcu sa na lustri, tak som vybuchol smiechom. Uletené, šialené, vtipné a vo všetkých smeroch podarené. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem srandovní béčko s naprosto retardovaným příběhem ale o to zábavnějším. Herci jsou stupidní ale to bylo naschvál, ten kněz byl strašně slizkej. Nicméně film se poměrně dlouho rozjíždí, a než se babky stanou posedlé tak to chvilku trvá. Nicméně masky jsou parádní a gore bylo slušné. Je to celkem dobrý film který potěšil mezi těma sračkama co jsem poslední dobou viděl. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama