Reklama

Reklama

Recenze (3)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Je v tom cítit fanouškovskej zápal, triky jsou na úrovni, atmosféra taková pěkně oslizlá, ale do dobrého bijáku má Contagion i tak hodně daleko. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Béčko jak prase, ale jakože úplně totální a se vším všudy :-). Inspirace jsou víc než jasné, The Thing a The Blob. Myslím že líp se to ani nedá popsat. Ukradený kufříček se záhadnou organickou matrix, která se dostane ven a amorfní hmota začne pohlcovat lidi kolem sebe. Vše je hozeno do uzavřeného prostředí starého činžovního domu a jeho obyvatel. Je zde zkrachovalý malíř-alkoholik, další typan vaří fet, jeden děda u sebe doma na gauči točí poorky, takže se mu tam motá samá pornoherečka, no zkrátka samé sympatické postavičky :-) . A dům začne ovládat ona hmota a naši hrdinové jsou nuceni jí čelit tváří v tvář. Co víc napsat, je to hodně béčkové, s dobrými triky (sliz a chapadla se povedly) a s náležitě suchými hláškami. Jedna hláška je kompletně převzatá z The Thing, včetně celé situace, pouze slova jsou mírně obměněná. Znalci při sledování určitě hned poznají která to je. Takže takové opravdu béčko se vším všudy, včetně té menší rozvleklosti, která to činí trochu míň záživným, ale budiž. 6/10 ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Fajný filmík ,který mě zřejmě dlouho unikal.Spokojenost s trikovou částí,samotným příběhem,který je dobře zasazen i vizuál je vskutku povedený.U mě prima. ()

Reklama

Reklama