Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devět přátel vyrazí na prázdniny. Zabydlí se na soukromém ostrově v domě viktoriánského stylu. Brzy najdou starou deskovou hru, která z nich dostává ty nejhorší vlastnosti: žárlivost, chtivost, nenávist a závist. Vše, co chtěli před sebou ukrýt, se nyní dostává na světlo. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

petrik11 

všechny recenze uživatele

Skupina neuveriteľne nesympatických bulov sa vyberie na odľahlý ostrov užiť si víkend. Zjavne to majú v hlavách riadne vymetené lebo sa tak aj správajú. Tvorcovia varili z prevarenej vody a pokúsili sa vytvoriť akýsi elixír, nemastný, neslaný, bez chuti a zápachu, totálne o ničom. emeriku nám asi postihla poriadna inflácia a netýka sa to žiaľ len dolára. Herci od prvého do posledného ohyzdní, profesionálne herecké výkony žiadne, aj drevené marionety by sa vypli k lepším výkonom. Efekty tragické. Čo ma jediné potešilo? Záverečné titulky! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Že by se nám rýsoval zvláštní horrorový herní subžánr? Tedy příběhy o lidech, kteří hrají nějakou hru a ta není tím, čím se zdá být? Už vím minimálně o třech (z toho jeden literární). Tohle je druhá horrorová varianta Jumanji. Trochu drsnější, náznakově chlípnější a ke konci i brutálnější, co jsem viděl. Problémů je hned několik - klasické rozvržení charakterů, tak okaté a smrdící papírem, že skoro hned víte kdo přežije a kdo to odsere jako první. Naštěstí je těch postav poměrně hodně a některé vztahy mezi nimi jsou dobrým kořením (dvojčata, pipka se silikony). Na film pravděpodobně (minimálně horrorové znalce a znalkyně) naláká Danielle Harris, ta se však drží poměrně vzadu a dává prostor ostatním. Přesto je zajímavá a dokáže i pobavit. Dalším nešvarem, který dokonce snad i dokáže od filmu odradit a přimět ho diváka vypnout nedokoukaný, je, že poměrně dlouho trvá než se film rozjede a přijde s něčím zajímavým a horrorovým. Pak ale dokáže ukojit horroristovy choutky několika zajímavými scénami (hrábě). Potěšující stránkou je Robert Patrick, svého vidláka si docela užívá. Naprostá rovnováha příjemných a sympatických kladů (dvojčata, gore, Harris, Patrick, samotný nápad, grafické provedení hry, masky) a záporů (viz výše) z toho dělá příjemný a koukatelný průměr. 2.5* ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hrát deskový hry se nevyplácí. Přesvědčilo nás o tom mě Jumanji, Open Graves a nyní i The Black Waters of Echo's Pond. Ale tahle slátanina je fakt o nervy. Herci jsou nesympatičtí, přímo na zabití. Film nemá vůbec žádnou atmosféru či známky napětí. První půlka je ukecaná - vyloženě odpadová. V druhé je snaha o rozjetí nějaké akce, ale je to bída. A kdo by čekal alespoň nějaký pořádný gore - tak to je povětšinou mimo kameru. Prostě jedna velká nuda. Která u mě nemá na víc jak 1 hvězdu. Tenhlu sračkoládu nezachrání ani obsazení Robert(a) Patrick(a). ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skupinka teenagerov sa vyberie na výlet na ostrov, zahrajú si tajomnú hru, posadnú ich démonické sily a začnú sa medzi sebou vraždiť, to je asi tak všetko k deju. Samotný nápad sa mi celkom pozdával, keďže sa jedná o takú malú variáciu na Open Graves, ktorý patrí medzi moje celkom obľúbené kúsky. Samozrejme je to o niečo slabšie, no sklamanie nepociťujem. Tu je problémom najmä prvá polovica filmu, v ktorej sa nič nedialo, len samé žvásty a vzťahy (akoby to niekoho zaujímalo). Potom sa to zmení na milú a nápaditú vyvražďovačku s dostatočnou porciou krvi a brutalitky, ktorá baví až do konca. Veď pokiaľ je to gore zvládnuté a úplne mi postačuje, prečo by som sa mal sťažovať. Fajn. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Nápad docela dobrej hrát tu hru já s pár lidma co znám, tak je asi povraždím taky. Každopádně první půlka je docela dost nudná a než se dočkáme postupné likvidace rozkmotřených přátel tak se není skoro na co dívat. Ale jak zčernají očička a démon si vezme hlavní slovo tak to byla docela zábava. Za mě vedou vražedná dvojčata a ten černoch vypadal taky docela ďábelsky. Jenže mají vůbec síly zla šanci zvítězit když proti nim stojí samotný T-1000? Sice už je trochu zkorodovanej ale stále drsňák. Vraždí se motorovkou, nožem ,hráběma atd takže tvůrci se celkem snažili ale provedení mordů bohužel napětí nepřinese. Na jedno-dvě mrknutí to je ale celkem fajn. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama