Reklama

Reklama

Scooby-Doo a kletba Kleopatry

  • USA Scooby-Doo in Where's My Mummy? (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

V pověsti se vypráví, že Kleopatra ukryla do tajné hrobky poklad. Ten ale střeží armáda mumií. Scoobyho parta se snaží zastavit hledačku pokladů, která je rozhodnutá dostat se k ukrytému pokladu za každou cenu. Poklad je ale prokletý. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Joe Sichta nám dal krásný film, který na kvalitě neztrácí. Cením tu originalitu, to kdo byl nakonec maskovaný, celkovou myšlenku a předání menším divákům kousku krásné historie. Já teda starověký Egypt miluji, takže mě moc těší, když se objeví v nějaké pohádce pro děti a ukáže i těm menším něco málo z historie. V určitém bodě to na mě bylo bohužel až překombinované, třeba ta parta lidí ze zapomenutého města nebo jak se to jmenovalo, to už bych tam nedávala. To, že Omar byl princ nemělo v konečném důsledku význam ani vysvětlení, nemohl to být prostě jen sympoš Omar, který vede výzkum? No asi by to nebylo tak cool, ale nevím, diváci SD nepotřebují prince, nám stačí Scooby. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

I keď príbeh nebol až tak tip-top vynahrádza to naozaj úžasný vzhľad Kleopatrinej armády a vlastne i samotnej Kleo. Rozuzlenie, že dovi dopo to som fakt nečakala. Bola to pecka. A tak trošku ma potešila tá lovkyňa pokladov či už to bolo spravené zámerne alebo nie, pripomínala mi moju milovanú Laru Croft. Keď mala na sebe ten plášť tak trochu som dúfala, že bude mať hnedé vlasy a zapletaný vrkoč. Škoda vykľula sa z toho blondínka s veľmi krátkymi vlasmi na môj vkus. Ale tak či tak bola príjemným obohatením. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

U Ascoobysse takovehle vykradani jsem v animaku jeste nevidel. Tam narvali snad vsechno :D A ta hudba... I Imothep by se divil. :) No, ale na celovecerak dobry... 8) Klidne bych si to dokazal predstavit i jako dalsi hranou verzi. Jako ze ty soucasny se veru moc nevyvedli, zejmena pak vydeni podzemniho chramu by vypadalo hodne dobre. 8) Jenze to by pak asi Sommers puknul vsteky. B) To je prave to kouzlo animovaneho sveta, nepotrebujete zazraky aby jste dokazali velka kouzla. tedy rozpocet. 8) Vyprava, interier, pribeh, humor. Super Ale ten tradicne debilnoucky konec... mno. B) Chte nechte musim jednu hvizdu ubrat. Skoda. Ale jinak super z 80% filmiku povedeny. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Český název je Scooby Doo a kletba Kleopatry. Jinak mé hodnocení berte s nadhledem, já mám velikou slabost pro Scoobyho a jeho příběhy/dobrodružství. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (3)

  • Postava Hotepa vychází z postavy Imhotepa, kterého hrál Boris Karloff ve filmu Mumie (1932) a Arnold Vosloo ve filmech Mumie (1999) a Mumie se vrací (2001). V posledních dvou jmenovaných filmech hrál Oded Fehr hrdinného nomáda, který chrání Egypt před chaosem způsobeným mumiemi, podobně jako Fehrova postava Triple A v tomto filmu. (LUKICKK)
  • Poslední animovaný film Scooby-Doo vydaný na VHS. (LUKICKK)

Reklama

Reklama