Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Keď strávite veľa času s výkalmi iných, tak za to zaplatíte..." Snímka sleduje príbeh Kennyho Smytha (Shane Jacobson), ktorý je údržbár. Nie však taký, akého by sme si predstavili. Pri svojej práci sa stará o čistotu a údržbu verejných záchodov. Práve preto je množstve ľudí jeho práca odporná a radšej by o nej nepočuli.
Kenny vo forme komédie vykresľuje medziľudské vzťahy a situácie, ku ktorým dochádza pri jeho práci. (metal.storm)

(více)

Recenze (4)

Disease 

všechny recenze uživatele

Je to spíš úsměvné než komedie, ale rozhodně stojí za zkouknutí (viz důvody Fr). Dokumentární styl k tomu pasuje jak... no víte co, že? ;-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PROSTĚ (přiznejme si to) JE KRÁSNEJ POCIT MÍT SE KDE VYSRAT“..... /// Máte rádi hádanky? KDO TO JE ? Na festival přijížděj jako první a jsou poslední kdo odjíždí... (ne rocková kapela to není… ne, ani DJ Bobo – ale seš blízko!)... V TĚCH SRAČKÁCH JSOU POŘÁDNÝ PRACHY! Kenny mele, mele a mele. Kdo ho sere – (pardon – štve), sledujeme rodinný trable s tátou, s bejvalkou, bráchovi narozky, závody dragsterů, nebo jak holce spadne na fesťáku prstýnek (ne, louka není Kennyho džob…). Jo, je vtipnej - jeden často neví, jestli to myslí vážně – teda pokud vás zajímaj sračky. Ať děláte, co děláte, TVAŘTE SE u toho DŮSTOJNĚ. To Kenny umí. Je to člověk dobrý, bodrý, takový dobrosrdečný ,,méďa“, při jehož sledování a POSLOUCHÁNÍ je třeba si uvědomit a přiznat, že VŠICHNI MILUJEME DOBRÝ SRANÍ. Sociologickej (?) (hranej) dokument o hovně. S velkým ,,H“. Nakonec ta hoďka a ¾ uteče jako – nechme toho. ,,Kenny Smyth je dobrej společník. ,,A kolik tam bude lidí? A budete podávat nějaký jídlo?“ Kenny může konečně vrhnout svůj stín. I vy zjistíte, že je nepostradatelnej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vidět, že přestože je Kenny celej film ve sračkách, tak nakonec neumře. 2.) Nevím pravej význam slova ,,SHIT“. 3.) Zjistím, že naše budoucnost jsou futuristický hajzly. 4.) Moc bych se chtěl podívat na sjezd o hovnech. 5.) Potřebuju okamžitě spočítat odpadní poměr tuhých ku na vodě založeným nebo tekutým látkám. 5.) Thx za titulky ,,Ross“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * ()

Reklama

SkupaCorba 

všechny recenze uživatele

Krásny "feel good" film . To že človek nesedí v kancelárii a neobkolpuje sa pičovinami ktoré si môže kúpiť nám kenny ukázal že spokojnosť pochádza zvnútra a nie čo nás obklopuje .. anyway.. "waccy tobbaccy and disco biscuits " krásne natočený film o jednoduchom chlapíkovi ktorý narába čo najlepšie s tým čo mu život nadelil. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama