Reklama

Reklama

Krvavá Mary

  • USA Bloody Mary
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Temná noc v podzemí psychiatrické léčebny. Skupina krásných sestřiček provádí rituál, který se jim ale vymkne z rukou, když je jedna z nich zabita v tunelech pod ústavem. Natalie Fitzgerald se vrací do New Yorku, když je její sestra nahlášena jako nezvěstná. O jejím zmizení toho ví jen málo. Začíná rozplétat tajemství rituálu známého jako „hra se zrcadlem“ a těch, kteří jej provozují. Vypadá to, že se nezastaví před ničím, co by jim stálo v cestě při pokračování v tomto lákavém počínání. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

On zpočátku ten docela zajímavý a ne zcela otřelý přístup k tradiční krvavěmaryovské legendě i potěší. Ale pak divák přijde na to, že se z něj takřka nic nevyklube a místo nějakého zajímavého zvratu zůstane jen spousta hluchých míst a nezodpovězených otázek (např. ta nejhlavnější: PROČ?). Což je poměrně škoda, protože na tu levnost, která z filmu čiší každým filmovým okénkem, každou uplynulou vteřinou to netypické pojetí zápletky bylo velmi slibné. Takhle z toho zbyl jen hodně zmuchlaný list papíru, který se ani moc nechce vyrovnávat a číst. Vždycky mě docela štve, když jediným kladem filmu, který stojí za zmínku, je, že se tam nějaká buchta svleče. Pokud se k tomu někdy vrátím, tak snad jen kvůli tomu, abych si osvěžil těch pár pasáží, co jsem prospal. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Musím povedať, že tento film som si pamätal ako dobrý nič extra ale dalo sa. Teraz? Do tohto filmu som išiel s tým, že je to horor ale podľa ČSFD je to thriler. Bohužiaľ to nefunguje ani jedno. Film má 93 min ale takto sprzniť legendu o Krvavej Mary? Je to vôbec možné? Jedna z najznámejších legiend aké sa kedy rozprávajú? Teda predpokladám, že táto legenda začala v USA. Kde inde, že? Ale konečne k filmu. Film má len dve plusy a to je príbeh, ktorý je ok a hudba, ktorá je tiež ok. Mínusov je oveľa viac. Zle herecké výkony, zlý strih, kamera, efekty no proste všetko čo sa dá na filme pokaziť. Herci sú nesympatický. A čo Krvavá Mary? To je otázka na, ktorú nedokážem odpovedať, pretože boli tam náznaky, že je ako duch ale bolo vidno len ruky aj tie nevyzerali Boh vie ako. Celú ju uvidíme až, keď sa o nej rozpráva príbeh z minulosti. Kto bola a ako zomrela. Takže ducharsky horor bez ducha. Celkové hodnotenie za mňa je 5%. Aj to 2,5% za nápad a 2,5% za odvahu natočiť takúto hovadinu. Zatiaľ moje najnižšie hodnotenie. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento horor moc kladů nepobral a patří do kategorie podprůměrných filmů, které stačí vidět maximálně jednou za život a nebo vůbec. Najde se zde pár světlejších okamžiků, ale většina filmu za moc nestojí. Pokud by jste chtěli vidět nějaký pořádný film o Krvavé Mary, dívce ze zrcadla – tak si pusťte nějakou starší verzi. Atmosféra filmu byla po většinu filmu nezáživná a hodně nudila. Šlo především o to, že zde bylo více kecání než nějakých napínavých scén. Ty se dostavili jen zřídka, ale udělali na mě docela dojem. Přestože krvavé a brutální scény se objevily málokdy, tak jejich zpracování bych chtěl pochválit. Sice se nejednalo o bůhvíjak skvělé triky či efekty, ale dalo se na to dívat a rozhodně se staly občasným oživením celého filmu. Tím dalším byly nahé scény, ve kterých se odhalili docela pěkné herečky. Přestože jejich herecké výkony moc za řeč nestojí, tak alespoň potěšili mužskou část publika svými přednostmi. Ještě horší než ony však byli jejich mužští kolegové. Ti předvedli naprosto amatérské výkony hodné Zlatých malin. Pro většinu z herců to byly první minuty před kamerou vůbec. Docela jsem byl zklamaný i se samotné Krvavé Mary. Za celý film ji pořádně neuvidíme. Vždycky jen kousek a to většinou ve tmě osvícené jen blikotavým světlem. Sem tam se ve filmu objevili i náznaky gore efektů v podobě vydloubnutých očí, ale nic závratného co by jste museli bezpodmínečně vidět. ()

Jansuper 

všechny recenze uživatele

Je skutečně neuvěřitelné jak je krvavá Mary, známá legenda kterou zná snad skoro každý, a snad každý někdy zkusil před zrcadlem říct její jméno, a je zajímavé že krvavá Mary má v podstatě jen tento film vlastně, když nebudu počítat nějaké srágory krátkometrážní vykopané atd, a vím jinak že byla i v seriálu lovci duchu, no a toto je poměrně neznámí a docela i sračkoidní film, stejně tak u slendrmana, známá hororová postava ale má jeden film, který mě se velmi líbil, ale jinak snesl spíše kritiku, tak i bloody Mary, známá postava a má jen tento jak říkám sračkoidní film v podstatě, jako kouknout na to sice dalo, ale jinak se to teda docela táhlo, ty postavy stojí pěkně za hovno, kamera žádnej zázrak, hudba je docela dobrá, napětí je tu asi 3 za film, lekl sem se asi 3 krát , lokace sou dost nezajímavé a stojí za hovno , vzhled bloody Mary se moc dobře nedal prohlédnout když na kameře moc nebyla, ale zvuky vydávala děsivý , ale pochválit můžu určitě fakt pěknou brutalitu, ten příběh docela šel, ale je děravej jako cedník a pár nezodpovězených nepochopených věcí, a skutečně sledovat zde část filmu, otřesné scény z té psychiatrie kde byly ti pacienti, bylo na film o bloody Mary něco fakt otřesného ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

I Mary má své dny, proto se jí říká Krvavá Mary! To pak někde leze a dloube lidem oči. Nejdříve ale musíte předstoupit před zrcadlo a říct "Zrcadlo, zrcadlo, kdo je na světě..." počkat, to je jiná pohádka, tady musíte říct "Věřím v Krvavou Mary". No já věřím v Ježíška, tomu, že děti nosí čáp, ale v Krvavou Mary opravdu nevěřím, taková blbost, nejsem přece malé děcko. No úplný odpad to nebyl, ale na to, že to bylo natočené v roce 2006 a ne v osmdesátých letech, a že se to odehrává v prostředí psychiatrické léčebny, tak z toho mohl rejža dostat daleko víc. V průběhu natáčení už asi tušil, že to za moc stát nebude, tak tam všechny herečky nechal pobíhat nahé, aby si to alespoň užil. Nudný film ale ani prsa nezachrání. ()

Reklama

Reklama