Reklama

Reklama

Onéčan bara: The movie

  • Japonsko お姉チャンバラ The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Doktor Sugita z korporace D3 vypustil do světa virus, který přeměnil většinu lidí v nemyslící zombie. Proti nim bojují jedni z posledních lidí, šermířka Aya a její pomocník Katsuji. Pro Ayu je však boj o to těžší, že pravou rukou doktora Sugity je rovněž skvělá bojovnice Saki, její sestra. Film byl natočen podle populární japonské série konzolových her. (Ertai)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdysi, v hlubokém pravěku, ještě za mých školních let, jsem byl v kině na japonském filmu, který se jmenoval Policajt umí karate. Okamžitě se mi to vybavilo v prvních minutách filmu, protože tenhle by se mohl jmenovat Zombie umí karate. Už ta zápletka – sexy Asiatka v bikinách, vysokých kozačkách (ti japíci ví, co já rád), kovbojském klobouku a s nalepovacím tetováním (málem jsem chcípl smíchy) si to rozdává se zombíky v kung-fu. Stačí to? STAČÍ TO? Myslím, že jo. Po prvních deseti minutách soubojů plných nepovedených digitálních triků (přidávané výstřely a jiskry byly fakt nepovedené), jsem měl chuť to vypnout. Protože jsem věděl, že mě to bavit nebude. Ale když tam jsou ty Asiatky... Závěrečný přehnaně videoherní battle a následná katarze už na mě byly vážně moc. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tyhle nízkorozpočtový japonský akční zombárny mám moc rád. Nepostrádají totiž akci, vtip a gore ... Tenhle film tedy hlavně akci. Dvě krásné japonsky, jedna v čeném koženém oblečku s bouchačkou u pasu a druhá v bikinách s kovbojským kloboukem a katanou řežou hordy zombie hlava nehlava. Film se vyznačuje hromadou digiefektů, které mi ale tentokrát vůbec nevadily. Je to prostě mega-řežba, hrdinky používají všelijaké speciální útoky a "kouzla" ... kouká se na to jako na nějakou videohru. Zábavné, akční, pohodové ... V závěru nás pak čeká docela hodně dlouhý duel dvou sester s katanami ... Byla by to téměř "čtyřka", ale viděl jsem z této země lepší "zombies filmy" ... vypněte mozek a počítejte rozsekané zombáky ... :-) ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Fešné, sporo odeté japonky s katanami bojujúce proti hordám zombie - vravím si, prečo nie. Ak zabudneme na primitívny klišeovitý príbeh, hrozných hercov a ešte horšie kulisy ako kúsok na brain-off zábavu je tento film vcelku trefný. Stačí sa teda naladiť na tú správnu vlnu a nechať sa unášať všetkým tým sekaním a strieľaním, ignorovať repliky plné pátosu a celkovo z toho víde pozerateľný kúsok. Ak neberiem do úvahy záverečný súboj ala Star Wars, ktorí bol ujetý naozaj na maximum, víde mi z toho vcelku zábavný film lahodiaci zväčša skôr oku ako mozgu :) 60% ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem se tedy zase jednou sekl ! Čekal jsem nějaký ty zombíky a ono prd. Teda ne že by tam nebyli, to tedy jo, ale o ně v tomhle veledíle fakt nešlo. V hlavních rolích baba v koženým oblečku s dvouhlavňovou brokovnicí co střílí milion ran bez přebití, baba s mečem v bikinách co občas kouzlí a má meč trochu jako Darth Vader a tlustej blboun co nic neumí a nic nedělá - tedy kromě toho, že vždy a za všech okolností nese bágl. A tahle trojka chce nakopat prdel doktoru Frankensteinovi co oživuje zombíky a takový školačce s mečem co je ségrou naší kravky v bikinách. Nakonec doktora sejme zombík a ségry si to rozdaj na život a na smrt ve stylu Hvězdných válek ... OMG , možná se to někomu líbí, ale mě fakt ne, tohle je prostě trapný a jen trapný nic víc nic míň. Muselo by mi být asi tak 10, maximálně 12 let abych tohle dokázal ocenit. A oni k tomu daj nálepku HOROR. Horor to byl dokoukat do konce. 5 % ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

řežba podle populární videohry - lákavé! Nicméně ne když je ve filmu milion zbytečných digitálních triků, které díky malému rozpočtu vypadají jako by je spíchlo na koleni nějaké malé japonče, příběh stojí za prd a je tak zaplněný klišé, až to bolí, herci jsou spíše neherci, z dvouhlavňové brokovnice se tu střílí jak z pistole a vůbec nevadí, že by se měla po každých dvou ranách dobíjet a většina zombie nosí z neznámého důvodu zelená pláštěnky. Tohle mě fakt vytočilo! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován herní sérií "Oneechanbara". (Wade)

Reklama

Reklama