Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletý Stan se spřáhl s pouličním gangem. Ve dne řádně pracuje v soukromé autodílně, večer utíká z neradostného domova od opíjející se matky a sestřičky Ilonky na ulici. Vyžívá se v páchání lumpáren a krádeží, ale nezaváhá ani před skupinovým znásilněním mladé ženy. Na útěku z jedné akce si zraní nohu a v nemocniční sestře pozná svou oběť. Ta právě řeší vztah se svým milencem-lékařem, který ji odrazuje od kontaktování policie. Stan by rád svůj prohřešek odčinil a začne mladou ženu vyhledávat. I ona projeví jistou vstřícnost, nicméně je rozhodnuta odjet za otcem do Ameriky. Gang ale nemíní jen tak propustit Stana ze svých služeb... Příběh se odehrává v nevábné scenerii města, jehož pustošení se promítá i do devastace duší jeho obyvatel, vypuzených sociálními poměry na okraj společnosti. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (2)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem to viděl v Karlovarském divadle na filmovém festivalu. Film o bandě flákačů co znásilní zdravotní sestřičku, která pro změnu krade z nemocnice léky. Poté co se jeden z bandy dostane do nemocnice, se do jím znásilněné sestřičky zamiluje, přizná se jí a... Pamatuji se, že mě iritovala ta digitální kamera s jakou byl film nasnímán... evokuje to laciné pornofilmy a hercům je pak vidět každý nežid na obličeji :o( ()

bassator 

všechny recenze uživatele

42nd KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2007 - EAST OF THE WEST - FILMS IN COMPETITION - Na Východ od Západu - Soutěžní sekce - 90% ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama