Reklama

Reklama

Brněnská baraka

všechny plakáty

Obsahy(1)

B.B. je krátkometrážní dokumentární snímek, který vznikal v lednu až dubnu 2007. Režisér Ondřej Pečenka Vám nabízí jedinečný pohled na jeden všední den, strávený ve městě Brně, ve kterém mnozí žijeme, nebo jej alespoň denně navštěvujeme. Tento krátký film bez dialogů mluví hlavně obrazem, který je doplněn podmanivou hudbou Mikea Oldfielda a Clinta Mansella. (fannah)

(více)

Recenze (4)

Redswif 

všechny recenze uživatele

Tento styl dokumentu není zrovna můj oblíbený, ale teda tenhle(asi Brnem) je mi nějak přijemný. I když jsem z něho nadšen, sice nejspíš proto že kvůli jeho promítání jsem se nemusel ve škole učit :-D Přesto jsou tam pěkné záběry a i pár vtipných scének;-) ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Taky to není úplně můj žánr, ale zpracování bylo skvělé, hudba dobře vybraná a vtipné scénky byly taky fajn. ()

Reklama

fannah

všechny recenze uživatele

Produkce: Nine Rocks Productions B.B. je film, který ve mě zanechal trvalé vzpomínky, ať už z natáčení, premiéry či střihového víkendu. Pokus dvou studentů, vytvořit svůj první film, který by zachytil prostředí, ve kterém tisíce lidí funguje a žije bez povšimnutí a pozastavením se nad okolním světem. Rozhodně byla pro mě tato tvorba životní zkušenost. Film stojí za shlédnutí, nejlépe s komentářem režiséra a producenta. ()

ondrech

všechny recenze uživatele

Kamera: Ondrej A. Pecenka.... hodnotit sve vlastni dilko? To by byla posetilost. Tento film je mym zakladnim kamenem me kariery, pred timto snimkem to byly jen prapodivne pokusy, pri nataceni jsem ziskal mnoho zkusenosti jak pri praci ve meste, tak pri strihu a tak dale. Achje, to byly proste casy, kdy jsem vzal kameru, stativ a jel neco smolit do Brna za hudby Mikea Oldfielda:-) ()

Zajímavosti (13)

  • Píseň "Tubular Bells" Mikea Oldfielda poslouchal režisér Pečenka při každém natáčení. V součtu to znamená, že tuto dvacetišestiminutovou skladbu slyšel asi 161 krát. (fannah)
  • Design úvodních a koncových titulků byl vytvořen přímo pro tento film. (fannah)
  • Ke snímku vznikl i "komentář režiséra a producenta" a "jak jsme točili bb" které nebyly nikdy zveřejněny. (fannah)

Reklama

Reklama