Reklama

Reklama

Küçük Kıyamet

  • USA Little Apocalypse, The
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Při zemětřesení v roce 1999 v Turecku, ztratila Bilge svoji matku, jejíž tělo se nikdy nenašlo. Bilge se ale s touto životní tragédií doposud nevyrovnala. V noci před odjezdem na dovolenou postihne Istanbul další zemětřesení a tak celá rodina narychlo odjíždí na plánovanou dovolenou do vysněné vily, která se nachází v malebném kraji téměř v horách, ale zároveň kousek od moře. Bohužel tam na ně nečeká jen klid a pohoda... (Asgy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení! Bratři Taylanovi si zaslouží pochvalu za vytříbenou filmovou řeč, v níž geniálně kloubí jemnou, citlivou hudbu s vizuálně bohatými a precizně komponovanými záběry. Jejich největší síla ale stejně leží v ukázkovém budování napětí, z něhož se člověk div netetelí blahem. Problematická je ovšem pointa, kterou člověk, díky znalosti žánrových pravidel i mnoha indiciím přímo uvnitř filmu, může předvídat docela dlouho dopředu a její nástup místo šoku přináší spíše zklamání, protože dosud se napínající bublina tajemna a otázek je jí necitlivě propíchnuta. Každopádně zvedám oba palce hore a pokládám si obligátní řečnickou otázku: Proč se sakra takové filmy netočí u nás? ()

Greny 

všechny recenze uživatele

děj možná působí ze začátku lechce zmateně, ale nakonec se děj pěkně rozvinul, ale konec jsem nějak nepobral...asi by to šlo natočit lépe, ale z filmu jsem si odnesl pěkný zážitek. ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Bylo to úplně něco jiného, než jsem čekal. Film začal "normálně", ale pak se děj začal tak nějak zvrhávat. Zaujala mě výborná hudba, a i když jsem si během filmu připadal trošku "ztraceně", tak jsem se nakonec neztratil :) ()

Reklama

Reklama