Reklama

Reklama

Gangsteři z Miami

(TV film)
  • Česko Gansteři z Miami Beach (více)

VOD (1)

Majitel nejoblíbenějšího nočního klubu v Miami na South Beach je pěkný ptáček. O zdejší smetánce ví všechno, ta ovšem netuší, že Chris a jeho nejlepší kamarád Andy mají hodně špinavou minulost spjatou s mafií. Jenže před minulostí se donekonečna utíkat nedá…
Režisér Tim Hunter a scenárista Nicholas Pileggi vyprávějí v tomto americkém dramatu o pádu jednoho z nejoblíbenějších nočních klubů v Miami. Jeho majitelem je osmadvacetiletý Chris (Jason Gedrick), původem z New Yorku, jemuž se říká Král South Beach. Zná místní smetánku lépe, než kdo jiný. Tráví přece celé noci v jeho podniku, v soukromých pokojích pro VIP hosty. Jeho pravou rukou je Andy (Donnie Wahlberg), nejlepší kamarád a šéf ochranky, který splní cokoliv, o co ho Chris požádá. Jenže oba mají před svým okolím co skrývat - jejich minulost je totiž spjata s mafií, špinavými penězi a vraždou. A když místní policie, která tuší, co jsou zač, začne okolo baru čmuchat, je jen otázkou času, kdy Chris uklouzne. A až se to stane, strhne se bouře, která udeří z místa, odkud by to nikdy nečekal. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"AT SOME POINT HE IS GOING TO TALK AND IT WILL BE ABOUT YOU." ------------- Otrasný film, otrasní herci, otrasná réžia a veľmi chabý príbeh. Ale tak čo čakať od TV filmu. Vďaka za blahodárne krátku minutáž, ktorá ma ušetrila dlhého trápenia, relatívne obstojného Donnieho a nablýskanú dravo-červenú Testarossu, plachtiacu po uliciach horúceho Miami. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Králi jižní pláže jsou v tomto filmu majitel nejoblíbenějšího klubu v městě Chris (J.Gedrick) a jeho přítel a pravá ruka Andy (D.Wahlberg). Samozřejmostí oblíbeného nočního klubu jsou drogy, špinavé peníze, zbraně, mafie, dotěrná policie a spousta dalších voňavých věciček utvářejících atmosféru organizovaným zločinem nasáklého nočního Miami. Dvouhvězdičkový TV film vhodný pouze pro milovníky žánru. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale na tenhle film jsem se těšil a šetřil jsem si ho na příležitost, že si to pustím doma na plazmě a hodim těžkej chillec. (i přes to hodnocení) Nakonec teda, zbrklá otřesná vizualizace a kamera, herecké výkony připomínají telenovelu a příběh je teda pěkně slabej.. takže vlastně skutek utek. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ale zábavný film, u kterého musí člověk zapomenout na to, že je pod jeho scénářem podepsán Nicholas Pileggi, spoluautor Casina a Mafiánů. Právě rutinní scénář, s povinnými zvraty, tak je největší slabinou tohohle televizáku. Jinak je to ale vcelku švanda. Gedrickův hlavní grázlík je sympatický, holky pěkné a všude svítí sluníčko. Film roku to sice není, ale jako večerní nenáročná zábava, to bohatě stačí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Že prý na základě skutečného příběhu, avšak samozřejmě s pozměněnými jmény a upraveného dějství. No, dejme tomu. Každopádně ve filmovém světě takovýchto dějových etud bylo po desetiletí natočeno skutečně spoustu. Máme tu zkrátka majitele nočního klubu vs tajného policejního agenta. A jedná se ryze o televizní film, který se svou letní atmosférou a jednoduchou televizní zábavností hodí skutečně jen k letnímu odpočinkovému večeru někde na pláži. Snímek má být také mimo jiné pohledem na kulturu celebrit koncem devadesátých let, tedy v době, kdy scénu ovládla extáze a elektronická taneční hudba. Tím by se tedy dala vysvětlit třeba přítomnost hudební celebrity známé jako Madonna. A protože se tedy jedná čistě jen o zábavný film nelze očekávat nějaké napětí. Naopak je třeba vlivem známého dějství počítat se značnou předvídavosti. Snímek tedy kypí svěžestí, letním vánkem, zábavou v nočním klubu a neustálou policejní razií. A je to také hlavně film, ke kterému se nikdo zrovna nadšeně vracet nebude. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama