Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Chudáci Aztéci by žili šťastně až do sežrání, kdyby se jim na zahrádku nenasomrovali zlí fousatí křesťani, aby jim předali víru a naučili je chudobě a poslušnosti. Rexíci se ale ukážou jako pěkní neznabozi, a střet dvou kultur se rychle stane střetem dvou chutných chodů. Naneštěstí je tu Romeo, chrlič mouder a ctnostný jura, který když nešťouchá do ještěrek, tak toká jako tetřev. Nepomůže ani když mu scénáristi šoupnou trochu vlastního matroše. A co se triků týče… všechny fígle tvůrci ještě zmáknuté nemají, ale třeba s Majkosoft vordem válej. OMG… ()

Dont odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu si myslím, že když nemám peníze, neměl bych točit film, kde bude vystupovat tyranosaurus... Protože pak to přinejmenším blbě vypadá, v tomto případě to dokonce blbé i je, nejen vypadá. I když výkony herců a ty perly, které vypouštěli z úst, byly semtam úsměvné, bohužel myslím, že to nebylo záměrem režiséra. ()

Reklama

Slavníkovec odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy se stává, aby byl film tak špatný, že mu není možné přiznat byť jednu kladnou charakteristiku. Jsem šťasten, že film Tyranosaurus: Zhouba Aztéků má konec (to jest jediné pozitivum), leč předchozích 90 minut bylo utrpením. Celkové hodnocení 0 %. Kamera, speciální efekty 0/10. (TR běhající ve vzduchu, vzduchoprázdnu s precizností procházející hustým lesem, z ničeho nic se objevující, přestože při každém vražedném útoku vydává zvuk za sto lokomotiv). Výprava, kostýmy 0/10. Film se odehrával na jakém si golfovém hřišti. Pozn. hladce stižený trávník. Tábor Aztéků spíše připomínal výtvor skautů - světlušek a vlčat, ale budiž. Naprostým vrcholem je aztécký chrám. Hudba, zvuk ?/10. Hudební doprovod k dobývání Aztécké říše 5 conquistidátory jsem nereflektoval. Herecké obsazení 0/10. Napětí 0/10. Historická věrnost (oblečení, technika) 0,5/10. Celkové hodnocení 0,5 %. Film v mém seznamu 100 a jeden film, který již nikdy nechci vidět. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se dá snad jen poděkovat skrz bezvadně digitálně vymazlenýho TýRexe, za nostalgickej návrat zpět do klukovských let, kdy byla v devadesátkách podobná vizuální podívaná v gamesách na PS jedničkách... Možná bylo občas i pěkný kouknout na polonahou Dichen, nicméně prostě i ty její krásný dlouhý štíhlý kozy, ten dinosaur s přehledem zastínil! Fakt supr zábava! 15% ()

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Zlý film, ale bohužiaľ zlý tým najhorším možným spôsobom. Aztec Rex na prvý pohľad pôsobí, že by mohol zapadnúť do kategórie obludne nepodarených, ale geniálne zábavných céčok. Disponuje totiž slušnou zásobou perličiek, z ktorých za spomenutie stoja mrzké digitálne dinosaury, ktoré nezraníte výstrelom z dela, ale hŕstkou naostrených oštepov áno, partička príšerne prehrávajúcich conquistadorov v umelohmotných kyrysoch, ktorých modrooký vodca musí nosiť parochňu, aby aspoň čiastočne zakryl germánske rysy, nuž a samozrejme miestni domorodci pomaľovaní nemeckou trikolórou so skvostnými menami ako Matlal a Čokozin, vykonávajúci svoje obrady na vykachličkovanom oltári. Napriek všetkým týmto (a mnohým iným) chuťovkám je ten film natoľko neznesiteľný, že mi robilo problém dopozerať ho aj z púhej recesie. (0/10) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)
  • Na filmovém plakátu je zobrazena Mayská pyramida El Castillo z Chichen Itzá v Mexiku. (rakovnik)
  • U náčelníka jdou v puse několikrát vidět plomby, což je zvláštní u domorodce z pralesa. (MrAldridge)

Reklama

Reklama