Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva otcové - manhattanský zubař, který má dceru na vdávání a druhý, ostřílený člen CIA, který má syna na ženění - jsou pravým opakem toho druhého, ale společně tvoří dokonalou komickou dvojici. Jejich cílem je dotáhnout vývoj věcí až ke svatbě. Vtipný scénář Andrewa Bergmana režíroval Artur Hiller. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Pro mě spíše průměrná záležitost, kterou ovšem patřičně okořenil svým hereckým umem Peter Falk, jehož je vždy příjemné vidět i mimo roli geniálního Columba. Každá scéna, v níž se mu dostalo většího prostoru, byla okamžitě prozářena jeho gesty a grimasami. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Bláznivá buddy movie komédia v ktorej je zo začiatku Alan Arkin za toho drsnejšieho a Falk za šupáka, ktorý toho veľa nakecá (príbeh o muchách unášajúcich deti je totálne WTF), aby sa po polhodine ich úlohy otočili a Falk je zrazu za drsného agenta a Arkin neustále zmätene pobehuje medzi strieľajúcimi guľkami a zdesene vrieska od údivu, do čoho ho nový švagor namočil. T´ý úvodná časť ma bavila viac. Po výmene úloh to začalo byť menej vtipné napriek tomu, že príbeh bol čím ďalej tým viac bláznivejší. Výsledkom je priemerná komédia na jedno pozretie, ktorú podržalo hlavne ústredné herecké duo. 5/10. ()

Reklama

bloom 

všechny recenze uživatele

"Ty jsi byl zapletený do Zátoky sviní?" "Zapletený? Já to celé vymyslel!" Remake Dokud nás smrt nerozdělí se mi líbil a tak jsem čekal, že původní film bude ještě lepší. No ale není lepší, jsou tak ve stejné lajně, možná tady jsou krapet lepší dialogy. Dvojice Peter Falk - Alan Arkin ovšem působí tak sehraně, že díky nim přežijete i pár nudnějších chvilek. Nejvíce k popukání jsou však scény s čínskými piloty. Kupodivu ale trochu drhne postava středoamerického diktátora (hraje ho Giuseppe z komedie Nevěrně tvá). Jednoho z ostrých hochů tu hraje jeden z dvojky Šimon a Matouš. I když se jedná o celkem slušnou špionážní komedii, nechápu, proč byl v jedné anketě zařazen mezi 50 nejlepších komedií všech dob. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Další komediální kriminálka. Zubař provdává dceru a otec nastávajícího zetě ho požádá o službičku. A protože je to mírně pošahaný agent CIA, zanedlouho oba lítají v šíleném případu ukradených bankovních štočků kde nechybí agenti ministerstva, zabijáci, jihoameričtí diktátoři či šílení čínští letci. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že už jsem ten příběh viděl v remaku s Michaelem Douglasem. A tohle je tak na stejno. Je to čistá komedie, místy trošku akční, místy vtipné a místy příšerně dementní (kličkování před kulkami, generál mluvící s rukou). Falk je výborně vlezlý, bohužel Arkin je nijaký, ten chlap se prostě na komedie nehodí. Celkově neurážející pohodovka, jakých jsem ale viděl už desítky na 3*. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama