Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po třech letech života v Shangai se Sarah s manželem a jejich malým synem Sammym vracejí zpět do Severní Ameriky na rodinný pohřeb. Jenže po návratu se začnou dít divné věci. Malý Sammy začne vidět duchy, a navíc ještě vážně onemocní. Bohužel tradiční západní medicína pro něj nenabízí žádnou šanci. Sarah se vydá za záhadným lékárníkem, který ji v zápětí varuje pře tím, že její syn je držen ve smrtelném sevření zlým duchem. Pokud chce Sarah zachránit svého syna, musí velmi rychle přijít na to, co duch chce, jinak Sammyho ztratí. (Negatif)

(více)

Recenze (27)

heyda 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět zase po nějaké době duchařinu, která má hlavu a patu. Obrovská škoda jen, že závěr je trošičku odfláknutý. Chybí mu nejen rychlejší spád, ale postrádá i silnější dopad na diváka. Možná je to dáno poměrně střízlivou hudbou, která jen zlehoulinka pobrnkává na nervy, ale že by vás napětím zarazila do sedačky či postele, to bohužel ne. Další mínusové body bych připsal slabým hereckým výkonům.... Avšak přijatelná stopáž a logický příběh dělají z tohoto film určitě průměr v žánru, takže 3 hvězdičky z mého pohledu zasloužené. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Film postaveny na velmi neoriginalnej a obohranej myslienke, ktoreho rozbeh bol navyse pridlhy a nudny viac nez bolo nutne. Nasla sa tu jedna podarena lakacka no okrem nej film pracoval s uplne zakladnymi a velmi predvidatelnymi horrorovymi scenami. Smerom ku koncu sa to konecne rozbehlo a chvilu si to drzalo aku taku atmosferu a dokonca som si povedal ze sa to mozno vysplha aspon do toho sedeho priemeru. Ale ani na ten to nakoniec nedosiahlo a cele sa to zviezlo do uplne hlupeho konca ktory nema v slusnom a aspon trochu originalnom horrore co robit. Ale ci je to ako celok sklamanie? Urcite nie pretoze pri podobnej ducharine uz vazne ani nic necakam kedze je to s nimi v poslednej dobe obrovska bieda. Moze to iba prekvapit. To sa v tomto pripade nestalo. 50 percent. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Cesta na pohřeb se promění ve Velké nesnáze v Malé Číně! Jasonův strýc zemřel, a tak se mu vydá i s manželkou a malým synem na pohřeb. Jenže se ukáže, že za bohatstvím strýcovy firmy jsou pěkné špinavosti a že teta byla jejich součástí. Velmi pěkný lesní začátek, pak následuje vcelku průměrný duchařský příběh a v závěru dojde na hezkou scénku ve staré továrně. Nic šokujícího ani překvapivého, ale film poměrně rychle uteče. Žánrový divák se však jistě bát nebude - 2,5* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Už přestávám na strašení asijského typu věřit. Jsem zase jedna z mála, kdo They Wait řadí k podprůměrům. I přestože jsem film zhlédla okolo půl jedenácté v noci, atmosféra mě nijak zvlášť nepohltila. Za kladné body považuji alespoň ten ne úplně stupidní příběh a lekaček se taky pár objevilo. Slibný začátek hned v zárodku zničily digitální efekty a nepřesvědčivé zpracování. Byla jsem na projekci docela natěšená, ale vyhlídky se bohužel neproměnily v realitu. Smůla. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Stokrát viděná asijská nuda, tentokrát ale okořeněná mou oblíbenou Jamie King, takže hodnocení je vlastně ponejvíce za ní. Další duch mrtvé dívky bažící po nápravě křivdy. Průser je, že to není nijak originální, že se o tu originalitu nikdo ani trochu nesnažil. Jediné čím to možná trochu vybočuje je, že je to hlavně rodinné drama s trochou mysteriózní omáčky. A samozřejmě jde o dítě, což může dojímat. Mě ne. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru během března roku 2007. (heyda)

Reklama

Reklama