Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael je teenager, který si nerozumí se svou matkou (Whoopi Goldberg), ani s okolím. Zdroj jeho problémů je jednoduchý. Má I.Q. génia. Střídá jednu školu za druhou, ale nikam nedokáže zapadnout. Až na jedné škole naváže kuriózní přátelství s oblíbenou blondýnkou Stephanií (Tara Reid), která ho přihlásí do školního kurzu herectví. Jeho život se tím od základu změní. Jeho učitelka herectví, svérázná a nadšená podivínka Gloria Fremont (Sharon Stone) rychle objeví jeho talent. Michael vstupuje do světel reflektorů mezi hvězdy. Čeká ho závratná kariéra nebo mu život opět zkomplikuje jeho I.Q.? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Jane18CZ odpad!

všechny recenze uživatele

To byla taková nehorázná hovadina, že to byla největší ztráta času, který jsem kdy mohla strávit u nějakého filmu. Ten film byl naprosto o ničem, stupidní jak pro retardy a fakt mě mrzí ten čas který jsem u toho strávila. Absolutně to nestálo za to a v životě bych se na to znova už nepodívala! Odpad je slabé slovo :-/ ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Hrdina dramatické komedie Michael má obrovský předpoklad pro snadný život, který se však stává i jeho hendikepem – vysoké IQ. Příběh vyprávěný hlavním hrdinou - jasně proč ne. Ale příběh hraný jedním aktérem od školky až po dospělost, k tomu ještě nesympatickým antihercem – nevím, asi nejsem na těch samých drogách jako režisérka. A to co předvádí Sharon Stone – to snad ani nebudu komentovat :( ()

Reklama

Siri69 

všechny recenze uživatele

Začne to poměrně slibně, ovšem čím déle na to koukáte tim větší je to nuda. A vtipy časem začnou být doslova trapné. Obsazení Whoopi Goldberg je tady úplně zbytečné a bez významu, naopak mě potěšil Noel Gugliemi, který ukázal, že zábavná role mu sedne víc, než když hraje nějákého mexického frajera s bouchačkou. 1,5* ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je celkem logické, že genialita se setkává s nepochopením. Normální lidé se dívají na geniální jako na něco neobvyklého, na něco, co se vymyká všem zažitým standardům. Také jsem jednoho takového měli na základní škole. Pak si lehce prošel gymnáziem a dvěma vysokými školami. Dneska je z něho řidič kamionu. Nějak jsem se při sledování zapomínala smát a nebo to bylo tím, že je to nevtipné. Možná by bylo ze všeho nejlepší, kdyby to ten Michael všechno neglosoval. Takhle to totiž působí jako nějaký slepenec útržkovitých epizodek a v podstatě to postrádá jakýkoliv normální smysl. Sharon Stone mi svou Glorií někoho strašně připomínala, ale já si nemůžu vzpomenout koho. Dvě hvězdy dávám pouze za snahu herců, i když se u některých jejich snaha proměnila spíše v trapnost. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 3/10/// +Tara Reid -naprosto trapní někteří herci (Sharon Stone, Debra Wilson), bez vtipu, bez zábavy/// S přáteli jsme si vybírali film a šáhli po tomto. Moc se mi do něj nechtělo, ale zkusili jsme to. A je to naprostej děs. Má to být komedie a přitom jsme se vůbec nesmáli. Po filmu mi říkali, že je to aspoň poučné, já bych řekl, že je to prázdné, místy trapné a hlavně hodně nudné. Nejvíc se mi líbili ty scény v obchodě, u nich jsem se mírně pobavil. Škoda, že film nebyl jen z tohoto prostředí, ale hraje si na něco víc. Říkám ruce pryč a nebýt tam pasáž s Tarou Reid, byl by to zaručený odpad./// Celkem 27%/// ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film měl nesoutěžní premiéru 23. ledna 2007 na filmovém festivalu Sundance. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama