Reklama

Reklama

V hlavní roli tohoto psího filmu vystupuje pět roztomilých mluvících štěňat zlatého retrívra. Náhodně se ocitnou na Aljašce, kde se tito předčasně vyspělí psíci zúčastní závodu psích spřežení! (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Stačil jediný pohled do těch nádherných modrých očí a Verunce se podlomili kolena. Všichni pánové prominou, ale žádný nemá takový pohled jako hlavní hrdina Shasty, kterým není nikdo jiný než pes, štěňátko hááskyho :o) Přiznávám, že díky němu a jeho hereckým kolegům, tedy dalším 5 štěňátkům zlatých retrívrů, jde celé objektivní hodnocení (které stejně nikdy nedodržuji) stranou, páč nedokážu takovým roztomiloučkým pejsánkům dát špatné hodnocení. Nebýt kolegy Kajdy, který se na to semnou díval, bych oslintala celou obrazovku, popřípadě bych ji láskou snědla (a to by se mu jistě nelíbilo, protože patřila jemu). Takže pokud máte v plánu si Sněžné přátele pustit, měla bych Vás varovat, pokud se chystáte mi je hanit, umím velice dobře hrát pejska a můj kousací stisk je vražedný! :o) Sněžní přátelé jsou další z řady samoúčelných rodinných komedií, kde nezáleží na ničem jiným, než že všechno dobře dopadlo. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Čím víc pejsků, tím úspěšnější film? Možná, ale tahle partička zlatých huňáčků je naprosto neodolatelná: běhají, padají, mají svoje nešvary, ale hlavně - jsou TAK roztomilí! A dost, rozhodně nejsem fanda polidštěných plišákoidním zviřátkek, ale tohle se povedlo: má to spád a uteče to jako voda. Děti (a nejen je), které mají rády pejsky tímto naprosto dostanete. ()

Reklama

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem celé, ale i tak jsem byla šokovaná. Jako film pro děti hezký, ale maličká štěňata táhnoucí sáně v několikadenním závodu na Aljašce??? Takové štěně nezvládne ani obyčejnou normálně dlouhou procházku, natož takový zápřah a v drsných podmínkách. Pak nemají být ty děti tak hloupý a chtít od štěněte zázraky, když si ho vydobudou na rodičích...filmy bývají často nelogické, ale tenhle předvádí i týrání, jen v hezkém pozlátku. ()

Majduskabb 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tenhle díl mě až tolik nebavil. Kdyby tam nebyly ty krásný štěnda, tak bych to asi po chvíli vypla. Ukamenujte mě, ale štěňata ve psím spřežení se mi jeví jako absolutní blbost a rozhodně mi to nepřijde moc výchovné. Ale za to, že se znovu vrátil Budderball a jeho parta, musím ty 2* dát, protože jsou naprosto k pomuchlání. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Whaw!!! A to nemyslím k filmu, ale ke zdejšímu nadšení. Vám se to vážně jako líbilo? Vám to vážně nepřišlo jako vrchol trapnosti? Tak mně ano! Chtěl jsem dát * za nádherné štěně Shasta (či jak se to píše), ale to bych tomuto filmu prokázal laskavost, a to rozhodně nemám v plánu. Totální kravina, úplná sračka, která, když už je teda pro ty malé diváky, nemá nejmenší kousek nějakého výchovného aspektu! Prostě pitomá pohádka s hodně zle nadabovanými stěňaty. Vsadit zde na roztomilost je úplně mimo mísu, páč se to nedaří. Ten malý husky je supr, ale totálně ho shodil jeho debilní dabér. Jak nemám ve zvyku používat hrubých slov, zde to nejde jinak. Ubožejší film jsem snad možná ani neviděl. S úsměvem souhlasím s Three Brave, který asi jediný zde má stejný názor. Dokud budou takovéto filmy brázdit tv, naše děti budou blbější a blbější. Nic z toho, co se ve filmu stalo se v životě nestane. Bože, jak může skvadra štěňat utáhnout saně!!! Nelze! Fuj! ||||| Ty vole, ono to má více dílů???? ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Pretože šteniatka rastú príliš rýchlo na to, aby stihli dokončiť natáčanie v rovnakej veľkosti, boli odobraté matkám a pripustené pred kamery už ako 6-týždenné. Následkom toho trpeli giardiózou, kokcídiami a parvovírusom. 5 šteniatok napokon zahynulo. (whack)

Reklama

Reklama