Reklama

Reklama

Tato jedinečná komedie je režisérským debutem scénáristů filmu BULŠIT Adama Jaye Epsteina a Andrewa Jacobsona. Film obsazený vycházejícími hvězdami některých velmi oblíbených amerických komediálních programů jako SATURDAY NIGHT LIVE se dotýká všech našich raných zážitků s randěním a sexem – od schůzky naslepo až po rozpačitý polibek na dobrou noc... a všeho mezi tím. EXTREME MOVIE je ohromně zábavná a konvencemi nespoutaná připomínka mnoha strázní, které nás potkávají na cestě dospíváním. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

BluT 

všechny recenze uživatele

No tyvole, to bylo blbý. Kdyby tam nebyl Michael Cera, tak si to NIKDY nestáhnu (navíc ta scénka, ve který se objevil, byla vážně nudná). Ale co, stalo se a už s tím nic neudělám. Dokoukat se to dalo, ale že by mi to něco dalo, tak to by se zase říct nedalo. 35% P.S. Jediný, co mě vážně pobavilo, byl tlustej týpek (Andy Milonakis) a umělá vagína. ()

demented 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s ostatnými "Movie" filmami mi Extreme aspoň miestami prišiel vtipný. Znôžka gagov s tématikou sexu určená pre pubertiakov popretkávaná reklamami na zaujímavé produkty (STD e-pohladnice, picagra :) ) či rádoby vtipnými radami Mathew Lillarda a navrch jedno muzikálové číslo...toť vsjo. Berte alebo nechajte tak (radšej nechajte tak ;) ). Miestami človek vážne žasne, čo všetko sa dokáže urodiť v hlave pánov scenáristov (fetišistická scénka o chlapcovi, ktorý počas sexu partnerke navlečie na hlavu klobúk, bradavicu a bradu, na čo ho ona obviní, že si z nej chce spraviť Abrahama Lincolna, naštve sa a odíde. Frustrovaný chlapec si preto zostrojí stroj času a nakoniec si zašuká si Abrahamom Linolnom osobne). Alebo ako bizardne dokáže dopadnúť klasický, sto krát odohraný a notoricky známy príbeh, keď sa trochu zmenia rekvizity (chlapec a umelá vagína ;). Ak je niečo, kvôli čomu sa oplatí pretrpieť tých 70 minút, tak je to scénka so skrytou kamerou a Jamie Kennedy, ktorý je jednoducho geniálny (musí sa vidieť). Kto prišiel aspoň z jedným filmov z tejto "série" do styku a napriek tomu Extremu vyčíta záchodový, fekálny a čo ja viem ešte aký humor, je, povedzme si na rovinu, debil. Tieto filmy nielenže na ňom stoja, ale sú na ne aj patrične hrdé. Očakávať zmenu je nanajvýš naivné. Tak si to už všetci konečne uvedomte :) ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno se divím, že se něco takového vůbec dostane na pult s DVD. Sled scének spojených maximálně prvně sympatickým, pak už jen otravně zdržujícím. Pár věcí celkem šlo, ať už to byly STDE-pohlednice, krátký výstup Michaela Cery (nechápu jak se tomuhle shitu mohli společně s Kylem Gassem upsat) anebo Mathew Lillard. Vše ostatní nejlépe spláchnout do kanálu. Ono to je tak postaveno na hlavu, že to je vtipné. Ale bere se to tak vážně, že to opět spadne do odpadu. (a už se to nevyhrabe) ()

duff666 

všechny recenze uživatele

Je to parodie na parodie. Je to americká blbost, jakých jsme už viděli spoustu. Mnohokrát se dá děj předvídat. ALE jsou tu scénky, na který se zapomenout prostě nedá. Jsou originální a ultravtipný. Proto bych tenhle film nezatracoval. Pustím si radši tuhle jednoduchou parodii než tisíckrát omýlaný/americký/romatický/komediální/rodinný film. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měl srovnávat s filmy co nedávali smysl, neměly reálný děj či dialogy (např. Avatar či Alita), tak je to někde na 4*. Srovnávat se Sandlerovkama, jsme někde na 3*. Dát to do kupy třeba s Prcičkama, jsme asi na 2*. No a srovnávat to s kvalitními filmy komediálního žánru, tak máme odřenou 1*. Dá se to srovnávat s lecčím, já to dokoukal a fakt si nevím rady. Proto to zprůměruji s výše zmíněnými. Výsledek je 2,5 - což jak víme, jsou s odřenýma ušima 3*. Občas nechutné, občas ujeté, občas vtipné. Rozhodně odvážné, ale jestli tím správným směrem, pod to bych se nepodepsal. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama