Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bylo nalezeno rozřezané tělo a podezřelý Plamen Goranov, bratr zavražděného, je zatčen. Odmítá obvinění a díky nedostatku důkazů bude případ brzy přerušen. Ale případ dostává nová vyšetřovatelka – Alexandra Jakimová a začíná se vším od začátku. Přes den vyslýchá příbuzné, kamarády a kolegy obou bratrů a v noci – Plamena. Na rodinu jí nezbývá moc času. Zvolila si samotu a snaží se jí porazit stále více prací. Samota sžírá i Plamena – zatvrzelého samotáře, který si pomalu začíná schůzek s vyšetřovatelkou cenit, protože s ní může mluvit. Film sleduje chod vyšetřování filtrem svého základního tématu – možná a nemožná lidská komunikace. [Dny Bulharského filmu 2009] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

dzira 

všechny recenze uživatele

Komorní příběh se slušnou atmosférou. Vyšetřovatelka Jakimová řeší své osobní problémy, do toho dostane případ Plamena Goranova obviněného z brutální vraždy svého bratra. Jak v případu, tak ve svém osobním životě se plácá na místě a ne a ne se někam pohnout. Tíživou atmosféru umocňují industriální exteriéry a nevlídné počasí - zima trvá již dlouho a jaro stále nechce přijít, všude leží mokrý sníh, chvíli sněží, pak do toho prší..... Více než o hledání pravdy o tom, kdo zabil a rozřezal Vasila Goranova, je to o hledání štěstí..... (Letní filmový maraton 12.6. 2011, Vsetín) ()

Související novinky

Letní filmový maraton Vsetín

Letní filmový maraton Vsetín

07.06.2011

Letní filmový maraton 2011 (kino Vatra, 10. – 12. 6. 2011) bude největší souvislou přehlídkou bulharského filmu v České republice. Program nabídne 11 bulharských snímků. Hlavní téma BULHARSKÝ FILM… (více)

Reklama

Reklama