Reklama

Reklama

The Seed

Krátkometrážní / Akční / Drama / Thriller
USA, 2008, 12 min

Obsahy(1)

Vojín Sung (Will Yun Lee) vede válku proti organizaci, která zneužívá přísně tajnou technologii, o které se lidstvo nesmí dozvědět. Pokud se to ovšem všechno neodehrává pouze v jeho hlavě... (Suzie05)

Recenze (10)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vedecko fantastická akčná dráma, ktorá je živá, plná agresie, no na začiatku to trocha preháňali a v podstate sa prišlo len k jednoduchému záveru. Aspoň tá hudba mala grády. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Joe Hahn, člen kapely Linkin Park, je zodpovědný za všechny klipy této slavné nu-metalové kapely. V krátkometrážním filmu The Seed se naplno projevily jeho asijské kořeny a nabídl nám efektní paranoidní vizi plnou kung-fu. Příběh je celkem zajímavý, sice strohý, ale na desetiminutový kraťas stačí. Tím hlavním lákadlem tady je stejně forma. Hahn nezapře svůj klipařský původ, používá zajímavé kamerové kompozice, deformaci obrazu, zběsilý střih a originální vizuální efekty doplněné zvláštními zvukovými ruchy. The Seed je hodně solidní malý film a Hahn jeho prostřednictvím dokázal, že je opravdu zručným a originálním tvůrcem. Doufám, že nebudeme muset dlouho čekat a tenhle asiat s výrazným estetickým cítěním nám dopřeje další nášup, klidně i ve formě celovečerního filmu. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hodně solidní kraťas klipaře mé oblíbené kapely. Triky jsou na takový malý projektík obstojné a příběh úderný a zajímavý. Will Yun Lee v hlavní roli se taky docela snaží, bojové scény se povedly. Jen tak dál Joe ;-). www.numb.mysteria.cz ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Nothing can disappear. But everything can be hidden. Díval jsem se třikrát, než jsem jakžtakž pochopil, počtvrté už jsem si jen užíval orgie... Kdo zná trochu kapelu Linkin Park a některé artworky Josepha "Mr.Hahna" Hahna, bude si to užívat ještě krapet víc. Joe je dobrý režisér a je vidět, že si vychutnává videoklipové prostřihy, v krátkých deseti minutách i jakousi rozhozenou chronologii a celých těch deset minut je prostě akčních, bombastických a možná víc působivější, než některé filmy na obdobná témata. Schizofrenie? Sci-fi? Je to na vás, co si vyberete. It's in your head. ()

DIATOR05 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct dokonalý kraťas. Absolutně to žeru! Možná je to tím, že miluju Linkin Park a Joe Hahnovu tvorbu, ale tento kraťas mě velmi zaujal a neskutečně bavil. Spíše jsem se soustředil na samotnou režii Mr. Hahna, než na to, co se odehrává nebo herce.  Každopádně Will Yun Leeho mám taky velmi rád a zahrál to úžasně. A co se týče samotné režie, samozřejmě by to mohlo být o něco lepší, ale já odpouštím, bylo to vynikající! (Alespoň z mého pohledu). Tento typ filmů mám hodně rád a rád bych si dal klidně celý film The Seed.  Hudba byla excelentní, ať už v boji či v titulkách. Já jsem velice spokojený a rád tomu dám jakožto kraťas 9,5/10.  Nothing can disappear, but everything can be hidden. It's in your head. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl dotočen už v roce 2006. (Vojtino)
  • Will Yun Lee ve filmu mluví jen málo, spíše řve nesmysly. (Vojtino)
  • Režisér filmu Joseph Hahn je známý zejména jako "Mr. Hahn", člen a DJ americké skupiny Linkin Park. (Flussmaister)

Reklama

Reklama