Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

bourec 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane,že shlédnu film,kterej bych při horšim obsazení ani vidět nechtěl.Nevim,ale asi mám nějaký druh retardace,ale takovejhle film mě vyloženě nudí.Jo,je to našlapaný citem,je to ze života,je to dobře zahraný,ale ne každej na tom ulítavá.Ale ohodnotim to.Z vlastní zkušenosti vim,že i takovej druh filmu se dá natočit zábavněji,než tohle!takže 50%. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Pro Ashtona Kutchera to byla hoooooodně těžká role. Dost se sní pral a bylo to i na něm vidět. Na tu postavu by se hodil spíše vyzrálejší a zkušenější Matt Damon. Prvních 30 minut jsem se docela nudil, však ono se taky nebylo na co dívat. Mladý Andrew pouze posiloval a běhal mezi soudem a občerstvením, kde v převleku kuřete nabízel hambáče. Až potom, co se začal rozvíjet vztah Ashtona a Michelle se na to "drama" dalo docela koukat. ()

Reklama

jasse 

všechny recenze uživatele

Také jsem čekala romantický příběh, ale dočkala se jsem se slušného dramatu. Je to k nevíře, ale tohle je první film s Ashtonem Kutcherem, který jsem dosud viděla. Jeho herecký výkon mě neobyčejně zaujal. Možná proto, že jsem ho dosud nikdy neviděla hrát, že neznám údajně slabší filmy, ve kterých hrál, že mě celkem míjely zprávy z bulváru o jeho vztahu s Demi Moore. Je zajímavé, u kolika uživatelů tato Kutcherova minulost dokázala viditelně ovlivnit názor na tento film, a hlavně na jeho herecký výkon. Kdyby se mi chtělo spočítat, kolikrát je tato skutečnost zmíněna z celkového počtu komentářů, asi by to bylo velké procento. Já si naopak myslím, že svoji postavu zahrál opravdu dobře. Jeho Walter měl být nemluvný a uzavřený, jeho pocity vyjádřil pouhými pohledy, mimikou obličeje, tichým pláčem. Bylo to věrohodnější, než dramatická gesta a hysterické výlevy, které by byly určitě divácky vděčnější. Celý příběh byl velmi uvěřitelný, jednotlivé postavy i prostředí, jen jsem se po jeho skončení trochu zamyslela nad tím, jak se asi bude osud těch dvou odvíjet dál... Zajímavé komentáře: DJ Kritik, Efreeti. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hodně nenápadné drama, které určitě mohlo dopadnout líp nebýt Kutchera (asi je móda do něj kopat - ale proč ne), protože ten za celý film z kapsy vytáh pouze 2 výrazy, a to na takovou roli opravdu nestačí. Nicméně, i přes to u mě převládá spíš spokojenost. Je to zásluhou pomalu plynoucího děje, krásné Michelle (i v těch 50 je k nakousnutí) a toho neslunečného studeného počasí, které alespoň u mě působilo dost depresivně...Slabší 4 => 6.5/10 ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Príbeh dvoch ľudí stretávajúcich sa na základe okolností, ktoré ich hlboko zasiahli. Každý jeden herec odvádza perfektnú robotu. Na Kutchera mám v poslednej dobe šťastie a chalanisko sadol mi do noty. A Michelle Pfeiffer tu je jednoducho neskutočná, radosť pozerať. Absolútne ma to vtiahlo, bavilo a nechcel som, aby to skončilo. Aj vďaka vhodnej nálade na tento film dám plných päť hviezd. "Je to o čakaní na niekoho, o kom vieme, že sa už nikdy nevráti. O čase, ktorý strávime čakaním. A o tom, koho v tej dobe stretneme." ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Při znázornění muže, majícího vztah se starší ženou, mohl Ashton Kutcher čerpat z vlastního života. V době natáčen žil s o patnáct let starší Demi Moore. (Olík)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)

Reklama

Reklama