Reklama

Reklama

1000 Frames

všechny plakáty
Krátkometrážní / Experimentální
USA, 1960, 1 min

Režie:

George Maciunas

Obsahy(1)

Černobílý krátkometrážní film. Je to velmi rychlý sled bílých čísel na černém pozadí. (zdeny99)

Recenze (65)

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

To je nějaký "důkaz" o tom, že film jsou vlastně jen rychle po sobě jdoucí obrázky? Pokud ne tak běžte s tímhle experimentálním uměním (ano, po tomhle se i já považuji za umělce, režiséra!) do pryč. ()

igi B.

všechny recenze uživatele

Ejhle!!! ;--} . . . Pro svůj TISÍCÍ KOMENTÁŘ zde na ČSFD jsem si vybral úmyslně tuhle hříčku s tisíci čísílky (působící na mě jako tišící prostředek ;o))), kde vpodstatě o NIC nejde a je to JEN čiročirý ART. Nu, i atristi mají své místo na světě a bez jejich hříček a experimentů by i ten všední život tisíckrát za nic nestál. A já mám prostě rád hříčky i jejich artisty, rád si sám občas (;o) hraju na artistu a VŠE je to JEN HRA. A komu není shůry dáno, zhůvěřilost nakoupí! . . . S chutí proto nechávám vedle komentáře tento >filmek< bez hodnocení, protože tisíc hvězdiček mu zde stejně naděliti nelze... ;o) . . . Odkaz pro artumilce: http://www.youtube.com/watch?v=xU2zi3FnU3I - - - - - (Poprvé a na dalších tisíc let viděno naposled 24.8.2008 na YouTube, (nez)hodnocení a komentář zde jako první - 24.8.2008) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Geniální. Tvůrce naprosto konkrétně převedl na filmové plátno to, co se mi odehrává v hlavě, když stojím ve frontě v Penny, když čekám ve frontě na ONO, když čekám s lístečkem v bance, na poště, na úřadě, když jsem vmáčknutý mezi dva chrchlající důchodce při čekání na lékeřskou prohlídku, když zůstanu viset v zácpě při páteční cestě na chatu, když zůstanu viset v zácpě při nedělním návratu z chaty, když s průjmem stepuji před obsazenými veřejnými záchodky. Když sleduji film s podobnou tématikou. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tenhleten ... no jak tomu říct ... "kraťas" jsem zhlédla v pořadí jako druhý od pana Maciunase. 10 feet jsem dala tři hvězdičky, protože mě to napoprvé pobavilo, ale no tak ... legrace už skončila :-) ... ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Nikdo nemůže říct, že by Maciunas neuměl do pěti počítat. Tohle by byl celovečerák jak víno, možná by bylo dobrý rozdělit to na dva díly, aby si to člověk v mezičase promyslel. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Hit pro autisty a epileptiky. A když si to pustíte pozpátku, vyteče i nejeden inža z Houstonu či Bajkonuru. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Hodně abstraktní materiál se silnou katarzí. Jen jsem nedokázal pojmout plnou sílu a vrstevnatost třetí čtvrtiny - co vedlo genia k tomu, že nezakomponoval veverky, zůstane nejspíše v akademických kruzích do konce bytí notoricky omílanou záhadou. #1000. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Asi takhle nám utíká život...moment, kdy visíte nad propastí, ruce ochabují, větev se ohýbá a čas se rozběhne smrtonosným tempem...................................................................................................................bum. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Sled po sobě jdoucích 1000 čísel je sice lepší než sled 9 čísel, ale nic to nemění na tom, že nevidím důvod, proč za to dávat hvězdičky. Samozřejmě matematici, numerologové a lidé fascinovaní čísly nechť si přihodí od tří do pěti hvězd dle libosti. :) ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, jestli si mám zahrát na pseudointelektuální, kocovinou ztrápenou ženu a dát plný počet hvězdiček. To jsem po chvíli zavrhla. Následně jsem dospěla k závěru, že jeden z nás dvou na tom není psychicky v pořádku. Míním tím samozřejmě pana rádobyrežiséra a sebe. A pak jsem naznala, že nebudu podceňovat své zdraví. Maciunas již zesnul a o mrtvých jen dobře. Takže tuto kapitolu rychle uzavřu a budu se snažit rychle kmitající čísílka vytěsnit z paměti. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Vypadá to hezky. Tudíž jedna hvězdička jako předpoklad, že autor ví, proč to natočil. Druhá za to, jak se ta tisícovka na konci krásně rozplácne. Komentáře: Arbiter, Segrestor. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Mistr jako by se s těmi čísly mazlil. Server youtube navíc umožňuje divákovi se v té řadě čísel přehrabovat podobně jako ve sbírce pivních tácků, schválně si zkuste šipečkou projet časový posuvník, skutečně magické.. Nedám plný počet jen proto, že mi trošku chyběl zvuk, jako vhodný soundtrack vidím např. tohle http://www.youtube.com/watch?v=uNL8jzoKY-M ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Jéééééééééééééééééééééééééééééééééééžišmarjáááááááááááááááááááááá. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Jasne geniálne dielo, načo točiť Vykúpenie z väznice Shawshank, keď môžte celý večer sledovať toto a zamýšľať sa nad tým, čo tým autor myslel a filozofovať. Vážne k tomu potrebujete toto nezmyselné a zbytočné dielo? Niektorí ľudia sú asi často zavretí doma sami a nudia sa veľmi, lebo toto sa za normálne považovať nedá. ()

Reklama

Reklama