Reklama

Reklama

VOD (1)

Čerstvý důchodce Frank Goode, který před osmi měsíci ovdověl, očekává dohodnutou návštěvu svých čtyř dospělých dětí. Frank má plicní fibrózu, celý život se dřel v továrně na telefonní kabely a dýchal zplodiny z PVC. Chtěl poskytnout dětem úspěšnou budoucnost. Jeho syn David žije v New Yorku a je úspěšným malířem, Amy pracuje na významném postu v reklamní agentuře v Chicagu, Robert je dirigentem orchestru v Denveru a Rosie divadelní tanečnicí v Las Vegas. Děti mu však postupně volají, že přijet nemůžou. Frank je zklamán a i přes varování lékaře se rozhodne vydat na cestu a postupně všechny překvapit svou návštěvou. Jeho první zastávkou je New York. David však není doma a neobjeví se ani následujícího dne. Frank pokračuje do Chicaga za Amy. Povečeří s ní a jejím manželem Jeffem a chce zůstat. Amy prohlásí, že má moc práce, Jeff odjíždí na služební cestu a vnuk Jack na tábor. Frank jede do Denveru, kde zastihne Roberta při zkoušce orchestru, Robert ale hraje na bicí. Vysvětlí otci, že se kvůli němu snažil, ale na dirigenta nebyl dost dobrý. Když se chce Frank zdržet, Robert mu řekne, že odlétá do Evropy, nemá si s ním co říct. Frank se vydává za dcerou Rosie do Las Vegas. Naplánují si večeři v restauraci, ale objeví se kamarádka s batoletem a žádá, aby jí ho Rosie pohlídala. Otec s dcerou zůstanou doma. Frank si uvědomí, že je něco v nepořádku a také mu docházejí léky. Děti dřív domů stále volaly, ale vždycky chtěly hovořit s matkou, jemu nic neříkaly. On na ně příliš tlačil. Matce se mohly svěřit. Jeho žena ho milovala, proto mu říkala o dětech jen to, co chtěl slyšet... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (441)

Webb 

všechny recenze uživatele

Na charismatického a výborně hrajícího De Nira je radost pohledět a tato role ve scénáři mu byla doslova šitá na míru. Kate Beckinsale je pěkná herečka stejně jako její vlasy. Everybody's Fine je koukatelný, místy příjemný snímek který rozhodně neurazí. Také bych si však Roberta dokázal představit v daleko lepších filmech. Celkově se mi ale snímek líbil tím životním pojetím. Silné tři hvězdy, 65% ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Krásný film s melancholickým nádechem, na který jsem jedno páteční dopoledne zavítala do plzeňského kinosálu jen já. Bylo to poprvé, co jsem do kina vyrazila sama, nemůžu ale říct, že by mi to tentokrát vadilo. Zaprvé na podobné filmy nikoho po svém boku nepotřebuju, zadruhé bych nerada komukoliv vysvětlovala, proč to nemá nic společného s avizovanou komedií. Everybody's Fine je ale výborný film. Už jen ten název. Distributor ho do češtiny přeložil jako "Všichni jsou v pohodě", stejně tak by ale mohl znamenat "Pokuta všech". A obojí by vzhledem k ději výborně sedělo. Je to, jako když se vás váš americký kolega po pozdravu zeptá, jak se vám vede, a vy odpovíte, že je vše v pořádku. Nic jiného se od vás neočekává, nikoho nezajímá, jestli vám zkrachovala společnost nebo zemřel rodinný příslušník, jestli se rozvádíte s manželem nebo vám banka chce sebrat barák kvůli hypotéce. Ne, prostě "jste v pohodě" stejně jako postavy v tomto filmu. Na venek se snažíte držet masku dokonalého života, uvnitř ale trpíte. A vinu za to nesou všichni, přehnaně náročný otec i děti, které ho nechtějí zklamat. Scéna, kde De Niro sedí s dětmi u stolu, zatímco se schyluje k bouřce, a ptá se jich, proč mu lhali, je úžasná (nehledě na to, že detektivní mysl a všímavost De Nirovy postavy lze jen obdivovat) a závěr v galerii mi zas vehnal slzy do očí. Ne, Všichni jsou v pohodě není komedie, na realističtější, příjemnější, melancholičtější a krásnější "depresivní film" ale v kině jen tak nenarazíte. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Sentimentálna dráma riešiaca existenciálne otázky, tému súdržnosti rodiny, vzťahy, životnú spokojnosť..témy aké tu už boli, no nie s Robertom De Nirom, ktorý odviedol skutočne presvedčivú a dojemnú hereckú prácu. A aj keď to brnká na citlivú strunu a zaváňa amerikanizmom, spracovanie nie je ani trochu povrchné a divák má priestor na skutočné emócie. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.4/10] | me: Kómedia to teda nie (to teda nie), ale film to je dojímavý a zaujímavý. Film o rodine, dôvere, očakávaniach a sklamaniach, ktorý núti zamyslieť sa nad prístupom k životu a jeho možnosťami. De Niro je vynikajúci, presvedčivý a vlastne aj zodpovedný za celkový nádych a atmosféru filmu. Realita je často krát iná - nečakaná osamelosť, vôľa nebyť sám, túžba po naplnení detských snov, radosť a sklamania zo života detí. O tom je život tiež a práve takýto filový pohľad na vec je z času na čas prínosný. Mne sa to páčilo a hoci som tiež očakával komédiu (ani neviem prečo) neostal som ani len trošku sklamaný. 4 a pol * ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechapu, proc je tenhle film v sekci komedie! A protoze jsem komedii ocekavala, byla jsem hrozne zklamana a nastvana. Na film o "povedenych" detickach, ktere jen neustale lzou do oci svemu otci a snazi se ho zbavit, jsem nemela ani trochu naladu. Duvod, pro ktery to delaly, je vubec neomlouva, bylo to proste bezcitne a neodpustitelne. Misto zabavy jsem z toho tudiz mela depresi jak vrata! Ale libila se mi scena, kdy De Niro sedi se vsemi u stolu a ackoli je vidi porad jako deti, odpovidaji mu uz jako dospeli... diky tomu a jako vzdy skvelemu De Nirovi davam dve. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Na rozdiel od svojich detí, ktoré v celom filme používajú len mobilné telefóny, Frank volá výhradne cez pevnú linku alebo z telefónnych búdok. (elanius)
  • Okrem mesta New York sa filmovalo aj na viacerých miestach v štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Související novinky

Zlaté Globy - výsledky

Zlaté Globy - výsledky

18.01.2010

Kvalitní lidová zábava a boj za ekologii porážejí „vážné umění“ – tak by se daly shrnout výsledky hlavních kategorií Zlatých Globů. Všechny finanční kino-rekordy bořící Avatar se stal nejlepším… (více)

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama