Reklama

Reklama

Walk All Over Me

  • Austrálie Walk All Over Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Alberta (Leelee Sobieski) utekla z malého městečka do nového života ve velkoměstě. Vyhledala jedinou osobu, kterou ve městě zná - Celene (Tricia Helfer), její bývalou chůvu, která nyní, jak se ukáže, pracuje ve svém bytě jako domina na plný úvazek. Alberta, upnutá na peníze, se rozhodne vypůjčit si její identitu a shrábnout tak její výdělek, který činí 300 dolarů za hodinu. Její první klient Paul (Jacob Tierney) není takový, jaký čekala a jejich "rande" se přesouvá do jeho bytu, kde je čeká jeden velký problém ... (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Durgas 

všechny recenze uživatele

A tak prečo nie? Dám 3 zvjozdy, lebo som sa miestami vážne seriózne pochechtával. Je to debilina ako hrom, ani komédia, ani thriller ani dráma, ale... napriek tomu to na istej úrovni akosi funguje. Zabával som sa najmä na interakciách "bratov gangsterov". Alberta (Leelee) ma miestami svojou "teliatkovosťou" vyslovene srala, ale zasa sa na ňu dobre pozeralo. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ale jo, čekal jsem větší blbost. Tady se nemůže člověk moc zamýšlet nad smysluplností děje, ale jako taková lehce detektivní komedie/parodie to nečekaně docela funguje. Alberta (Leelee Sobieski) po útěku z nějakého zapadákova vyhledá bývalou chůvu Celene (Tricia Helfer), která se kdoví proč živí jako domina. Alberta je tím zpočátku trochu překvapená, ale že by se jí počínání Celene nějak příčilo, se úplně říct nedá, tak ji nenapadne nic lepšího, než se s vidinou rychlého výdělku nasoukat do jejího oblečku, který je jí teda trochu fest, hlavně v jistých partiích asi tak na půli cesty mezi spodním koncem žeber a klíční kostí a vydávat se za ní a na dominu si zahrát taky. Zpočátku jí to jde dost nesměle (ale moc hezky se na to kouká) a pak se první "rande s otrokem" nějak zvrtne a potom už to jede tak nějak samospádem v podobě honby za ukradeným půl milionem dolarů - tedy kanadských. Myslím, že jak Leelee Sobieski, tak i Tricia Helfer si to docela užívaly. Vznikla z toho taková lehká oddychová podívaná za poctivé tři*. A tak nějak nevím, jestli Tricia Helfer byla víc k sežrání jako domina, zdravotní sestra nebo strážník:). P.S.: Leelee Sobieski jsem doteď neznal. Jsem sám, komu docela silně připomíná Chloë Sevigny?:) ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele

Leelee Sobieski v roli dominy je rozkošná. První půl hodina filmu, která je vysloveně komediální je naprosto dokonalá. Zejména ze scény, kde Leelee Sobieski dělá své první a velmi nesmělé krůčky coby domina, jsem nemohl spustit oči. Další děj filmu už je spíše klasická kriminálka, která přesto, že rozhodně nelze zařadit do středního proudu, svým provedením padá do šedi průměru. Celkově to vidím tak na 70%, což je po velmi slibném začátku docela škoda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uloupené prachy, partička lehce pošahaných gangsterů, jedna domina a její kámoška pokladní, co si na večer latexovou živnost tak trochu vypůjčí. A taky je tu jeden hodně submisivní pán. S touhle žánrovou jednohubkou nebyl ten nejmenší problém. Všechno do sebe zapadalo jak ve švýcarských hodinkách, partička dobře napsaných postav byla správně ulítlá a herectvo bylo bez výjimky na vysoké úrovni. No a Leelee Sobieski mě tím svým výstřihem zvedala krevní tlak. Už by se taky mohla někdy odhalit. 75% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Leelee Sobieski je jednoduše skvělá. Celou dobu jsem jí tak nějak sledoval jedním očkem, ale tohle je první film, kde získala hlavní roli a byla ve filmu prakticky v každé minutě. Tak si jí člověk musel všimnout, protože je krásná a hrozně hezky se na to trdlo, které hraje, kouká. Příběh už je docela bláznivina, ale když by to šlo, klidně bych k němu přidal i prvky komedie, protože tenhle film se jinak ani brát nedá. Pokud máte rád herečky a libujete si v Leelee, tak je tenhle film povinnost, protože tam ještě s kolegyní hraje dominu a hraje ji zatraceně skvěle. Ten armádní obleček jí vysloveně sluší! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama