Reklama

Reklama

Farm House

všechny plakáty
Trailer

Příběh o zamilovaném páru, kterému se během cesty na zcela pustém místě porouchá auto. Ve snaze objevit nějaké obydlí, natrefí na tajemnu farmu. Během pobytu na tomto místě oba lidé odkrývají svá vzájemná tajemství a zjišťují, že s tímto místem mají něco společného. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Teardown 

všechny recenze uživatele

Úvodní minuty jasně nasvědčovaly faktu, že se jedná o další buranský hixplotation. Opět naši hrdinové skončí s autem v příkopě kdesi v prdelákově, naštěstí poblíž opuštěné farmy, která ale není zas až tak opuštěná, jelikož tu bydlí velice laskaví človíčkové, kteří vlastně ale zas až tak laskaví nebudou, protože jsou ve skutečnosti pěkně zvrácený parchanti. Docela obyčejně vyhlížející krvavá buranská záležitost, která vlastně zase tak úplně obyčejná nebude. A jestli je to dobře nebo špatně, záleží čistě jenom na vás. Každopádně můžete skončit s výrazem v obličeji, jako náš hlavní hrdina, který svým připitomělým kukučem vypadal doslova "jak když nadloubou volovi". ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělé herecké obsazení a výkony. Zpočátku se asi 30 minut jen seznamujeme s postavami, ale pak to začne..... mučení, naháněčka a vše co k dobrému horroru patří. A u jedné scény jsem i zavíral očka : SPOILER! : a to, když mladé ženě bylo struhadlem strouháno kolínko...... brrrrrrr, ještě ty zvuky slyším :-) PARÁDA :-) OBSAH: Příběh o zamilovaném páru, kterým se během cesty pokazí auto. A ke všemu na zcela pustém místě. Pár hledajíc nějaké obydlí, natrefí na tajemnu farmu. Během pobytu na tomto místě odkrývají svá vzájemná tajemství a zjišťují, že s tímto místem mají něco společného. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný horor, jenž první půlhodinu nudí, potom začne být trochu zábavný, aby ke konci klesnul na dno. Opravdu, na takovéhle závěry už začínám být alergický. Jediná vyloženě pozitivní věc na tomhle filmu je skutečnost, že se ukázalo, že George Bessudo není až takový režijní impotent, jako se zdálo po jeho loňském snímku Lake Dead. Na Farmhouse už lze nějaký ten um vidět, ale scénář je opět jedna velká prasárna. 5/10 ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Oproti Bessudovej nevábnej prvotine Lake Dead je Farmhouse určite citeľnými krokom vpred, o tom niet pochýb. Ide o horor, ktorý účelovo klame publikum a to, čo väčšinu času vyzerá, ako úplne priemerné a absolútne neinovatívne exploitation klišé sa v závere pomerne nečakane zvrtne v čosi úplne iné a podľa môjho názoru vcelku pôsobivé. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když řidič usne za volantem. Auto zničený, všude okolo pustina, nadohled jen farma s podivnými majiteli. Divákům je více než jasné, kam tohle bude směřovat - k mučení dvou hlavních, absolutně nesympatických postav. Do toho znatelně vlezlé flashbacky, které zpočátku prohlubují jejich minulost, ke konci už navádějí k jejich smutnému osudu. Explicitních záběrů se film sice nebojí, ale napětí je pohřbeno demencí ústředního páru. Z Farmhousu tak vylezl další tuctový hixploitation, jehož závěrečné rozuzlení buďto pekelně nasere, nebo v lepším případě rozesměje. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama