Reklama

Reklama

Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou. Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

neo93 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem od snímku nic moc nečekal, docela příjemné překvapení. Shirley je normální, mladá holka na střední, která jako každá studentka potřebuje peníze. Vydělává si tím, že jednoduše hlídá děti, těm, kdo o to stojí. Jenže po nečekaném incidentu s jedním z platících rodičů, zjistí, že může vydělávat mnohem více peněz, když bude nabízet nejen hlídání, ale také své vlastní tělo. Sama na tento druh práce již nestačí, a proto osloví nejprve jednu, a poté i další známé a rozjede tím svůj byznys. Ze začátku všechno klape jak podle hodinek, ale později přijdou problémy, které musí řešit. Je zajímavé sledovat postupný vývoj hlavní hrdinky, která z něčeho, co vůbec nečekala, udělá skoro až fungující značku s vlastní vizitkou. Je pravda, že Katherine Waterston se pro tuto roli svým vzhledem a tváří možná úplně nehodila, o to pozoruhodnější bylo ji pozorovat v této roli. Celý příběh mohl být zpracován poněkud dramatičtějším způsobem, ale i přesto se ve filmu nalezne dost scén, na to aby nenudil. Je to spíše více realisticky pojaté, než by bylo možná zdrávo, nicméně mě se i tento způsob vyprávění docela líbil a byl jsem nakonec s filmem spokojen. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sex za prachy si středoškolačky s pevnými ňadry prostě užívají. Jiné téma tady nevidím a s americkou středoškolačkou bych teda radši nešel. ----- Hodně zvláštní film, který působí jako náborový propagační snímek pro holky, které si při hlídání dětí chtějí přivydělat sexem.   O ničem jiném to totiž skutečně není. Středoškolačky s pevnými ňadry zjistí, že přivydělávat si jako babysitter, tedy holka na hlídání dětí nenese tolik a není u toho tolik zábavy, jako když u toho posléze (samozřejmě když už děti spí) provozují sex s tatínkem. A holky si to prostě užívají a ještě za to dostanou prachy, no nejděte do toho.   Takže se omlouvám, ale tato krátká recenze bude skutečně hodně krátká, protože k tomuhle dílku těžko něco říct, asi podobně jako ke Kameňákům, které z filmového hlediska taky prostě posuzovat nejde. Nejde tu o kameru, nasvícení, herecké výkony, střih, hudbu... Ale jako u Kameňáků jde jen o pobavení mas, tady jde o zábavu jen trochu jiného kalibru. Disk načne otravný protipirátský trailer, upoutávky na filmy Síla odvahy, Nebezpečný cíl a Nestyda, v menu najdeme dalších 5 upoutávek, ale jinak nic dalšího. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v originále. A milé překvapení, takový nadhled jsem nečekal. Film bez hlavních hrdinů, šokující proměna "majitelky agentury", humorná pointa. A maličko erotiky v podání Katherine Waterston (připomněla mi Jennifer Love Hewitt v době Tajemství loňského léta). Pár veselých momentů, a tentokrát tak trochu jiný "american high school teen". ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film není komedií a už vůbec ne sexuuálně žhavým filmem. Je to drama , holky si ten pobyt na střední drobátko zpestřily a taky zkomplikovaly sexuálními službami za úplatu. To, co vypadalo jako snadný výdělek dělá děvčatům ovšem těžkou hlavu, každá se s tím srovnává po svém. Nic netrvá věčně, takže rozuzlení přijít prostě musí. Dobře napsaný a zahraný film. Řekl bych i věrohodný. 75% ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Naco vobec spracovavat takuto tematiku, ked to odflaknu? Naviac vsetko toto(v utrzkoch) aj tak vidime v kazdom tretom americkom filme, a ak to chceli spravit osobitne, mali si na tom dat naozaj viac zalezat. Cely dej je sice postaveny na realite, ale ma rychli spad a je neskutocne priehladny, predvidatelny a sceny umelo vykunstrovane, ked ani nenechaju divakovi priestor, aby sam porozmyslal, preco sa znich stali kurvy. Vsetko je to podsuvane, ako by bol divak uplny dement, pritom skor film je dementny. Jedina vec kvoli ktorej davam mozno 40% je ta, ze zobrazili realitu, pekne od pociatku: Pička, ktora moc kamaratok nema, sa zadiva do 40tnika, lebo kluci v jej veku su proste nevyzrale prasata. Tatka, ktory ma klasicky s manzelkou krizu, sa do nej zahladi a rovno to nanu vyskusa, ona sa nebrani, a on jej dokonca aj zalati. Jej sa to zapaci a casom dokonca rozbehne biznis a stava sa znej CEO babysitting-whores. No a samozrejme si bere svoj podiel, co sa vsetkym jej oveckam nepaci, a tak zacina tvrda konkurencia, no a naoknoniec sa samozrejme cely biznis zosype. Naozaj, keby to nebolo tak priehladne, keby to nebol len obraz dnesnej spolocnosti, kedy su podobne veci uplne bezne, uzil by som si film ovela viac.Naviac to nie je ziadna drama ale do zanru mohli rovno napisat zivotopisny, dokumentarny, podla skutocnych udalosti xy nie len americkych kurviciek. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Místo producenta bylo nabídnuto Howardovi Sternovi, který je známý především jako rozhlasový bavič. Ten ale odmítl. (hellstruck)

Reklama

Reklama